farshid_king_r 0 ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۷ (ویرایش شده) با سلام یه سایت قدیمی دارم با سئو و اماری که بد نیست فک میکنم دیگه موقش هست انتقال بدم به IPB چون وی بی خیلی قدیمی شده متاسفانه سر رشته درستی از IPB ندارم کسی میتونه اموزشک کاملش رو بزاره که هیچی از قلم نیفته vb seoهم دارم یا اگه کسی میتونه زحمتش رو بکشه اعلام کنه ممنون سایت » Tonel.org با سلام خودم شروع کردم IPS رو نصب کردم گروه های کاربری هم اوکی کردم انتقال دهنده هم نصب کردم اما تو قسمت انتقال یوزرها خطا میده دوستان کسی هست راهنمایی کنه ؟ ویرایش شده 16 دی، ۱۳۹۷ توسط farshid_king_r نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۷ سلام توسط آموزش ها خودتون می تونید انتقال بدید اما اگر مشکل دارید می تونید از طریق پیام خصوصی پیام بدید تا انجام دهیم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farshid_king_r 0 ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۷ ممنون از لطفتون که حداقل یه نفر جواب داد تقریبا انتقال دادم به صورت کامل قالب هم از سایت خودتون خریداری کردم مشکلی پیش اومد مزاحمتون میشم ممنون با سلام سایت انتقال پیدا کرد ، و تا حدودی تمام مشکلات انتقال و غیره رو حل رکدم مشکلات من در حال حاضر 1 - چطور میتونم قفل حساب کاربری رو بردارم ؟ 2-3 بار رمز استباه میزنه حساب قفل میشه 2-کاربران نمیتونن با پسوردشون وارد سایت بشن ، باید حتما پرسورد ریست کنن 3-مد اخرین ارسال های انجمن رو گذاشتم اما فقط موقعی که کاربر وارد اکانتش میشه اون نمایان میشه ، کاربر مهمان نمیتونه ببینه ( در صورتی که دسترسی برای همه هست ) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.