doman 7 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ دوستان من نمیتونم تو مدیریت سایتم IPS وارد میشم نمیتونم نام کاربری کاربران رو تغییر بدم نسخه IPS من 4.3.2 هس ایا افزونه ای چیزی نیست ولی در نسخه قبلی این مشکل نبود دلیلش چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام. الان سؤالتون این هست که نمیتونید وارد مدیریت بشید یا نمیتونید نام کاربران را تغییر بدید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
doman 7 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 1 دقیقه قبل، محمد رستمی گفته است : سلام. الان سؤالتون این هست که نمیتونید وارد مدیریت بشید یا نمیتونید نام کاربران را تغییر بدید؟ نمیتونم نام کاربری تغییر بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
doman 7 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 5 دقیقه قبل، محمد رستمی گفته است : واقعا ممنون درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، doman گفته است : دوستان من نمیتونم تو مدیریت سایتم IPS وارد میشم نمیتونم نام کاربری کاربران رو تغییر بدم نسخه IPS من 4.3.2 هس ایا افزونه ای چیزی نیست ولی در نسخه قبلی این مشکل نبود دلیلش چیه موس میبری وقتی روی نام کاربری کیک چپ نگه دار روی نام کاربری حتمه نگه داری کلیک چپو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
doman 7 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 5 ساعت قبل، gemlove3 گفته است : موس میبری وقتی روی نام کاربری کیک چپ نگه دار روی نام کاربری حتمه نگه داری کلیک چپو تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.