doman 7 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ چطوری میتونم تو ویرایش مطلب لینک های مورد نظرو از مطلب حذف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام روی متنی که لینک داره دابل کلیک کنید تا کادرش باز شود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
doman 7 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 18 ساعت قبل، علی یوسفلاوی گفته است : سلام روی متنی که لینک داره دابل کلیک کنید تا کادرش باز شود توی مطلب شاید 20 تا عکس باشه میخواستم select all بزارم تمام مطلبو که لینک مخفی یا لینک زیاد داشته باشه یه جا حذفش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد محمدرضائی 249 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 11 ساعت قبل، doman گفته است : توی مطلب شاید 20 تا عکس باشه میخواستم select all بزارم تمام مطلبو که لینک مخفی یا لینک زیاد داشته باشه یه جا حذفش کنم سلام منم دقیقا با همین مورد برخورد کردم ، متاسفانه با ادیتور فعلی باید یکی یکی بگردید و لینک ها رو حذف کنید البته شاید هم با افزونه ای یا تنظیمات خاصی بشه لینک های درون مطالب رو به صورت کلی غیرفعال و حذف کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
doman 7 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 15 ساعت قبل، Unienc گفته است : سلام منم دقیقا با همین مورد برخورد کردم ، متاسفانه با ادیتور فعلی باید یکی یکی بگردید و لینک ها رو حذف کنید البته شاید هم با افزونه ای یا تنظیمات خاصی بشه لینک های درون مطالب رو به صورت کلی غیرفعال و حذف کرد اره مشکل بزرگی هست یکی یکی هم نمیتونم حذف کنم وقت کم دارم برا این کار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.