Reza_Aria 11 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام من 2 تا مشکل دارم یکی اینکه قالب های چند فایلی رو نمیتونم نصب و ویرایش کنم (یعنی رنگ و بک گراند و عکس هارو تغییر بدم) دوم اینکه نمیتونم افزونه ها و برنامه هارو نصب و روی قالب پیاده سازی کنم ----------------------------------- پ.ن: هنگام نصب بار اول دیتا بیس اصلی سایت که قالب سایت روش بود رو برای نصب انجمن استفاده کردم و خراب شد حالا مجدد نصب کردم و مجبور به انتخاب پسوند شدم آیااین مشکل میتونه دخیل باشه؟ چه راهکاری پیشنهاد میدید: ---------------------------------- در هنگام ثبت نام هم قسمت بررسی امنیتی ئلود نمیشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام منطورتون از قالب چند فایلی چیهست ؟ کدوم پوسته رو دانلود کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza_Aria 11 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ این قالب رو عزیز:IPS Dreadnought Theme سایت بنده iranarma.com/forum لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ نسخه ای که شما دارید سری 4.2 هست و پوسته نسخه 4.3 ابتدا باید IPS رو آپدیت کنید و بعد قالب رو نصب کنید الان شما قالب رو پاک کنید و از بخش زیر نسخه 4.3 دریافت کنید و آپدیت کنید و بعدش قالب رو نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza_Aria 11 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ دوست عزیز من اخرین نسخه رو نصب کردم اما نتونستم اپدیت کنم و مجبور به حذف فایل ها از فایل منیجر شدم در هنگام نصب دوباره در همون دیتا بیس با پسوند دیگه نصب کردم وارد شدم و وپوسته چند فایلی که گفتم رو نصب کردم موقع ویرایش پوسته صفحه بهم ریخته سایت منو میاره نه انجمن خودتون ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ شما ایندفعه یک دیتابیس جدید بسازید و یک ساب دامنه و اونجا نصب کنید IPS رو این تصاویری که دادید منوی ادمین وردپرس هم درش دیده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza_Aria 11 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ عزیز من نمیخوام ساب دامین باشه چون میخوام سئو کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 18 دقیقه قبل، Reza_Aria گفته است : عزیز من نمیخوام ساب دامین باشه چون میخوام سئو کار کنم جهت تست هست باید مشخص بشه مشکل از IPS یا وردپرس هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza_Aria 11 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ عزیز چطور از دیتابیس فایل های انجمن رو پاک کنم؟ نمیخوام به سایت اصلی اسیب برسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۷ هر ۲ رو در یک دیتابیس نصب کردید ؟ با prefix جداسازی شدن ابتدا بک آپ بگیرید سپس پاک کنید prefix هم در confـglobal هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.