asghar11 5 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ با سلام خدمت مهندسین بزرگوار من در نظر دارم بخاطر درخواست سفارش مشتریم عضویت را بصورت حق اشتراکی کنم یعنی برای عضویت ابتدا مبلغی به عنوان حق اشتراک پرداخت کند برای این کار باید چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2592 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اگر 4.2 استفاده میکنید میتونید فروشگاه رو نصب کنید بعد از طریق بخش فروشگاه محصولات خود را یا همون بسته های حق اشتراک را مشخص کرده و گزینه نمایش در فرم ثبت نام ؟ را فعال میکنید در این صورت هر کاربر برای عضویت در سایت شما باید محصولی رو سفارش دهد در صورتی که این گزینه رو نزنید میتوانید به اختیار خود مشتریان بگذارید که چه سطح از اشتراک شما رو تهیه کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asghar11 5 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام دستتون درد نکنه بابت راهنمایتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.