کاوه 37 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام ، خسته نباشید ، زبان فارسی سایت را دچار مشکلاتی کرده میخواستم حذفش کنم اما قفل هست کشور و زبان روی انگلیسی هست اما بازم زبان فارسی قابل حذف نیست . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ درود بر شما. به ویرایش زبان انگلیسی برید و اون زبان را به عنوان پیش فرض قرار بدید تا زبان فارسی از حالت قفل خارج و بتوانید آنرا حذف کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاوه 37 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اینکار را قبلا انجام داده بودم ، زبان قسمت کاربران و زبان قسمت مدیریت هر دو فارسی هست و کشور هم امریکا گذاشتم اما زبان انگلیسی به حالت پیش فرض نمیره زبان فارسی همچنان در حالت پیش فرض مونده و قفل شده ، و قابل حذف نیست ، لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2592 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ دسترسی بخش مدیریت رو برای من ارسال کنید برسی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاوه 37 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 6 ساعت قبل، صائب کوهپایه گفته است : دسترسی بخش مدیریت رو برای من ارسال کنید برسی کنم دست شما درد نکنه ، زحمت کشیدید برای دوستان دیگر مینویسم اگر مشکل مشابهی داشتند : در صفحه انتخاب زبان بعد از زدن دکمه ویرایش زبان انگلیسی و ورد به آن قسمت ، دکمه پیش فرض کردن زبان انگلیسی در اونجا دیده نمیشد ، اما در صفحه ویرایش زبان فارسی دکمه پیش فرض کردن موجود بود . در قسمت ویرایش زبان فارسی یکبار اون دکمه رو زدم ، بعد به صفحه زبان انگلیسی رفتم ، دیدم ، در اونجا یک دکمه پیش فرض سازی اضافه شده ، زبان انگلیسی رو پیش فرض کردم و ذخیره ، همین . با تشکر از آقای صائب کوهپایه و دیگر دوستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.