Mostfakj34 0 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ نسخه های نال شده IPS Community Suite که توسط شما ارائه می شوند مشکل امنیتی یا مشکل های دیگر دارند؟ لینک ارسال
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ با سلام وقت بخیر لطفا مشکلی که پیش اومده رو ذکر بفرمایید که حداقل اگر واقعا مشکلی هست حل کنیم. لینک ارسال
Mostfakj34 0 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام خیر مشکلی نیست هنوز دانلود نکردم می خوام بدونم بدون مشکل است ؟ و چطور می تونم این انجمن ساز کنا وردپرس نصب کنم ؟ با تشکر لینک ارسال
سجاد محمدرضائی 249 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ علامت سوال « ؟ » آخر عنوان تاپیک جا افتاده گویا! لینک ارسال
محمد رستمی 561 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 21 دقیقه قبل، Mostfakj34 گفته است : سلام خیر مشکلی نیست هنوز دانلود نکردم می خوام بدونم بدون مشکل است ؟ و چطور می تونم این انجمن ساز کنا وردپرس نصب کنم ؟ با تشکر سلام. وقت بخیر. اگر در مورد تفاوت نسخه نال و اصل میخواهید بدونید جناب نامنی قبلاً زحمت کشیدند و توضیحی در این رابطه پست کردند. از طرفی انجمن را به طریق های متفاوتی می توانید در کنار وردپرس داشته باشید. یا میتوانید آنرا در زیردامنه یا در پوشه ای در دامنه نصب کنید. اما اینکه اگر بخواهید به صورت افزونه ای برای وردپرس استفاده کنید همچین امکانی نیست. شاید سؤال براتون پیش بیاد که وردپرس و انجمن را میتونم از نظر ثبت نام کاربران و دیگر موارد هماهنگ کنم؟ در جواب این سؤالتون هم باید عرض کنم که بله همچین امکانی وجود دارد. سؤال دیگهای داشتید در خدمت شما هستیم لینک ارسال
Mostfakj34 0 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام مجدد با تشکر از اقای محمد رستمی به خاطر راهنمایشون و بقیه دوستان که بنده را راهنمای کردن. لینک ارسال
hhamedd 24 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام وقت بخیر من یه هاست جدید گرفتم و تمام نسخه های php که داره و آخرینش هم هفت هست اکستنشن gd دارن درحالیکه شما در سایتتون پیش نیاز رو gd2 معرفی کردین. این دوتا اکستنشن با هم فرقی دارن؟ یعنی چون gd2 در لیست قرار نداره نمیتونم این انجمن رو نصب کنم؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون لینک ارسال
محمد رستمی 561 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۷ درود بر حامد عزیز... اینکه در تاپیک ها جستجو کردید برای رفع مشکل قابل تحسین هست. اما اینکه در انتهای تاپیک دیگران پست ارسال کنید خلاف قوانین اینجا هست و این تاپیک به محض آنلاین شدن مدیران قفل خواهد شد. لطفی کنید و در تاپیک های جدید مشکلتون را مطرح کنید در خدمت شما هستیم. لینک ارسال
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۷ این موضوع به دلیل عدم تطابق با اهداف و قوانین انجمن به بایگانی انتقال یافت. لینک ارسال
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.