gemlove3 30 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام من وقتی افزونرو فعال میکنم و تو تنظیمات فونت و اندازره رو انتخاب میکنم به صورت پیشورز اما وقتی انتخاب میکنم فقط هستم فعاله وقتی دوباره انجمنو لود میکنم باز همون فونت خود انجمن میاد من از قالب الگانس استفاده میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تیم مدیریت/توسعه دهنده محمد قاسمی 1055 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ تیم مدیریت/توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۷ درود. آدرس انجمن رو بفرمایید و لطفا تصویر مشکل را پیوست کنید جهت بررسی دقیق مشکل. با تشکر. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 9 ساعت قبل، محمد قاسمی گفته است : درود. آدرس انجمن رو بفرمایید و لطفا تصویر مشکل را پیوست کنید جهت بررسی دقیق مشکل. با تشکر. http://forum.mahroman.ir/ انجمنم باید اینطوری باش من فونت گندم انتخاب کردم تو تظیماتم پیش فرض قرارش دادم ولی خودش تو سایت اجرا نمیشه وقتی من تو انجمن انتخابش میکنم اینطوری میشه و وقتی دوباره انجمنو باز میکنم به حالت اولیه یعنی این میرسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام اقای قاسمی بنده هم همین مشکل رو دارم لطفا رسیدگی کنید با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2592 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 3 ساعت قبل، gemlove3 گفته است : و وقتی دوباره انجمنو باز میکنم به حالت اولیه یعنی این میرسه در حالت مهمان که برسی کردم فونت گندم لود میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تیم مدیریت/توسعه دهنده محمد قاسمی 1055 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ تیم مدیریت/توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 4 ساعت قبل، صائب کوهپایه گفته است : در حالت مهمان که برسی کردم فونت گندم لود میشه منم به همین شکل بود، حالت مهمان گندم لود شده بود! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در ۱ ساعت قبل، محمد قاسمی گفته است : منم به همین شکل بود، حالت مهمان گندم لود شده بود! درسته گفته شما منم تست کردم حالت مهمان درسته خوب برای اینکار باید چیکار کنم که عضو ها هم بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.