influence 4 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام عرض میکنم خدمت تمامی اساتید و کاربران انجمن IPS/IPB بنده به دلیل مشکلاتی تصمیم به بردن سایت به یک سرور جدید گرفتم از تمامی فایل ها بک آپ کامل گرفتم و روی سرور جدید ریختم حتی دیتابیس رو هم ایمپورت کردم مشخصات جدید مای اس کیو ال هم داخل conf_global وارد کردم اما وارد انجمن که میشم با یک صفحه ی سفید روبرو میشم . ممنون میشم کمکم کنید . آدرس سایتم -> https://iraniancoders.ir/forums لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام ارور ۵۰۰ داده میشه که مربوط به سرور هست فایل پیش نیاز IPS رو دریافت کنید و از اون استفاده کنید احتمال خیلی زیاد مشکل رو مشخص میکنه فایل رو میتونید از بخش تازه واردین که در فوتر هست دریافت کنید همچنین از لاگ های IPS هم میشه استفاده کرد که در فولدر uploads/logs قرار دارد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
influence 4 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 4 دقیقه قبل، علی یوسفلاوی گفته است : فایل پیش نیاز IPS رو دریافت کنید و از اون استفاده کنید احتمال خیلی زیاد مشکل رو مشخص میکنه لینکش رو لطف میکنید ؟ جستجو کردم پیدا نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
influence 4 ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۷ با همچین صحنه ای روبرو شدم مشکل بنده حل شد مشکل از ورژن پی اچ پی بود دستتون درد نکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.