saho 2 ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام و عرض ادب من هر بار چه سایت یا چه پیشخوان رو روفرش می کنم یا تغییری ایجاد می کنم یا دانلود منیجر درخواست دانلودhttp://forum.lifepazel.ir/applications/core/interface/sounds/notification.mp3 این فایل رو می ده یا اگه دانلود منیجر رو غیر فعال کنم .. خود مرور گر درخواست دانلود می ده این چیه جریانش ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ با سلام در 5 ساعت قبل، saho گفته است : این فایل رو می ده یا اگه دانلود منیجر رو غیر فعال کنم .. خود مرور گر درخواست دانلود می ده این چیه جریانش ؟ وب سرور شما طوری تنظیم شده که فایل هایی مثل mo3 رو پخش نکنه. معمولا با اضافه کردن کد زیر به htaccess می شه این نقص رو جبران کرد AddType audio/mpeg .mp3 اما اگر نشد باید به پشتیبانی سرورتون خبر بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saho 2 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ AddType audio/mpeg .mp3 این رو من کجا می تونم اعمال کنم .. یوزر هاست دست خودمه و می تونم تغییرات ایجاد کنم .. اما خوب .. هنوز انقدر اطلاعات کافی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ در 16 دقیقه قبل، saho گفته است : این رو من کجا می تونم اعمال کنم .. من توی پست قبلیم نوشتم که کجا اضافه کنید یعنی اون فایل رو پیدا نمی کنید؟ در 19 دقیقه قبل، saho گفته است : یوزر هاست دست خودمه و می تونم تغییرات ایجاد کنم منظورتون از یوزر هاست همون یوزری هست دسترسی کل داره و به تعداد نامحدود می تونه سایت به سرور اضافه کنه هست دیگه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saho 2 ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۷ البته یاد نداشتم پیداش کنم ولی اینجوری گفتین مجبور شدم پیداش کنم به قول معروف یکم باید آدم خودش از خودش دست به کار بشه .. پیداش کردم الان دیگه اوکی شد.. به هر حال تازه کارم از اینکه صبورانه جواب می دید کمال تشکر رو دارم .. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Reza_Aria 11 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ سلام من این کد رو کجای فایل تزریق کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۷ در در 13 اردیبهشت 1397 در 00:08، وحید نامنی گفته است : معمولا با اضافه کردن کد زیر به htaccess می شه این نقص رو جبران کرد اگر با دقت بخونید جناب نامنی گفتند که باید کجا وارد شود. در ضمن لطف می کنید به قوانین احترام بذارید و در انتهای تاپیک دیگران سؤالاتون را مطرح نکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.