gemlove3 30 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۶ من سوالم اینه ک میخوام کاربری که ارسالیش مثلا 20 تا نشده تابیکو ببین اما براش یه پیام بیاد که نمیتونه بخون چون ارسالیش کمتر از 20 تا هستش چطوری میتونم همچین کاریو انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام اول از همه تالار مورد نظر رو ویرایش و گزینه «حداقل ارسال برای مشاهده تالار» رو تعداد ارسال های مورد نظر تون قرار بدید. سپس گزینه « کاربرانی که مجوز خواندن تالار را ندارند می توانند تالار را باز کنند؟» فعال کنید. برای نمایش پیغام از آموزش زیر استفاده کنید : موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۶ این درسته منم میدونم اما وقتی کسی که دسترسی نداشته باش نمیتونه کل موضوع ببین من میخوام موضوع ببین اما محتواشو نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، gemlove3 گفته است : این درسته منم میدونم والا توی سوال تون ننوشته بودید محتوا تاپیک، فقط نوشته بودید تاپیک شاید برای خودتون شفاف باشه ولی مطمئنا برای من و بقیه شفاف نبوده که کسی نزدیک به ۲۰ ساعت نتونسته پاسخی ارسال کنه. باین مد می تونید چنین چیزی رو پیاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.