PersianEngineer.Com 27 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۶ سلام. نمیدونم دقیق اسمش چیه ولی قبل اینکه من سایت رو به کلودفلر متصل کنم همه چیز خوب بود ولی بعدش منویی که در هنگام هاور کردن ماوس روی نام کاربری نشون میداد الان نشون نمیده و بجاش یه خطا نشون میده: میشه کمک کنید چطوری این مشکل رو حل کنم. احتمالاً مشکل از گزینه های خود کلودفلر باشه ولی نمیدونم کدومش! البته flexible ssl رو هم برای سایتم فعال کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۶ با سلام گزینه Rocket Loader رو خاموش کنید. همچنین minify مربوط به js و css هم خاموش کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PersianEngineer.Com 27 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ هر دو تاشون خاموش هستش ولی بازم همین مشکل رو دارم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، PersianEngineer.Com گفته است : هر دو تاشون خاموش هستش ولی بازم همین مشکل رو دارم! مطمئنید از cloudflare هست؟ یکبار cloudflare رو خاموش کنید (با خاکستری کردن نماد کلادفلیر در بخش DNS) بعد ببینید مشکل حل می شه یا خیر. اگر حل شد یک تصویر از تنظیمات بخش های زیر قرار بدید: Speed, Caching, Traffic لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PersianEngineer.Com 27 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ والا خاموش که میکنم کل سایت خطا میده! تصویر تنظیمات رو براتون میفرستم بررسی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ به نظر نمی رسه که از cloudflare باشه. با پوسته پیشفرض هم همین مشکل هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PersianEngineer.Com 27 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ بله. بازم این مشکل وجود داره. البته من روی دو تا سایت با سرور متفاوت تست کردم. توی اونجا هم همین مشکل رو داشت. روی سایت دومی همه چی متفاوت هستش. حتی پوسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، PersianEngineer.Com گفته است : بازم این مشکل وجود داره. البته من روی دو تا سایت با سرور متفاوت تست کردم. توی اونجا هم همین مشکل رو داشت. روی سایت دومی همه چی متفاوت هستش. حتی پوسته Development Mode رو در cloudflare روشن کنید. دوباره امتحان کنید. اگر مشکل برطرف شد که از cloudflare هست اگر نشد باید بگردیم از چیه که توی error log سرور معلوم می شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
PersianEngineer.Com 27 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۶ یه سوال. بعد نصب کلوفلر باید تنظیمات پنل رو هم برای https یا ssl تنظیم کرد؟ تنظیم خاصی داره؟ یا ویرایش خاصی باید در فایل کانفیگ در هاست انجام داد؟ مشکل رو پیدا کردم. توی فایل .htaccess آدرس سایت با http در قسمت RewriteRule برای سئو بودش. به https تغییرش دادم مشکل حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۶ سلام فقط نیاز هست آدرس رو در کانفیگ درست کنید که این کار رو بنظر میرسه انجام دادید در در 6 دی 1396 در 18:40، PersianEngineer.Com گفته است : نمیدونم دقیق اسمش چیه ولی قبل اینکه من سایت رو به کلودفلر متصل کنم همه چیز خوب بود ولی بعدش منویی که در هنگام هاور کردن ماوس روی نام کاربری نشون میداد الان نشون نمیده و بجاش یه خطا نشون میده: میشه کمک کنید چطوری این مشکل رو حل کنم. احتمالاً مشکل از گزینه های خود کلودفلر باشه ولی نمیدونم کدومش! البته flexible ssl رو هم برای سایتم فعال کردم این مشکل هم در سایتتون تست کردم و رفع شده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.