mortezahamidi 0 ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۶ سلام خدمت تیم محترم IPS پس از بروز رسانی به اخرین ورژن هنگام ورود به انجمن چنین پیغامی نمایش داده میشه Fatal error: Class 'IPS\File' not found in /home3/hamidis1/public_html/forums/system/Theme/Theme.php on line 568 فایل های انجمن رو مجدد اپلود میکنم برای حدود یک دقیقه درست میشه اما دوباره همین پیغام ظاهر میشه و به کلیه قسمت های انجمن دسترسی ندارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2592 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۶ برسی کنید که فایرفال هاست شما فایل ها را قرنطینه نمیکند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mortezahamidi 0 ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۶ در 18 ساعت قبل، صائب کوهپایه گفته است : برسی کنید که فایرفال هاست شما فایل ها را قرنطینه نمیکند ممنونم.مشکل از فایروال بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 0 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۶ سلام منم همین مشکل رو دارم چجوری رفعش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، mostafaHD گفته است : سلام منم همین مشکل رو دارم چجوری رفعش کنم؟ لطفا قوانین رو مطالعه کنید ارسال مشکل در ادامه تاپیک دیگران، باعث نمی شه که مشکل شما رفع بشه بلکه باعث پیچیده تر شدن موضوع می شه و حل اون می شه. کافیه این خطا رو جستجو کنید نزدیک ۱۰ الی ۱۲ تاپیک در مورد این مشکل مطرح و پاسخ داده شده. قفل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.