clo9er 11 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ با سلام و احترام خدمت اساتید محترم آیا فایل زبان عربی نیز وجود دارد؟ اگر فایلی برای جدیدترین نسخه IPS برای زبان عربی کل انجمن وجود دارد ممنون می شوم قرار دهید. متشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ با سلام وقت بخیر فایل های زبان عربی که وجود داره همگی قدیمی هستند و برای نسخه 4.1 و نه سایت پشتیبانی برای زبان عربی هست و نه کسی ترجمه جدیدی کرده. این بسته های زبان تنها در دسترس هستش : Arabic Language.zip موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
clo9er 11 ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : با سلام وقت بخیر فایل های زبان عربی که وجود داره همگی قدیمی هستند و برای نسخه 4.1 و نه سایت پشتیبانی برای زبان عربی هست و نه کسی ترجمه جدیدی کرده. این بسته های زبان تنها در دسترس هستش : Arabic Language.zip موفق باشید ممنون از لطفتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mostafa Ahmed 0 ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۶ تفضل اخى هذا ملف اللغه العربية من موقعي انا استخدم الاصدار 4.2.2 في القلب عربي.xml این فایل زبان عربی از سایت من است من از نسخه 4.2.2 استفاده می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.