zahra00 0 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ سلام میخوام در انجمن لینک هایی که از فید دریافت میشه رو غیر فعال کنم ممنون میشم اموزش بدید بعد اینکه چجوری میتونم برای کاربران غیر عضو لینک های دانلود را غیر فعال کنم تا نتونن دانلود کنند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ با سلام لطفا توضیحات گفتگو آزاد رو مطالعه کنید دقیقا به صورت پر رنگ نوشته شده برای سوالات مخصوص IPS نیست. علت اینکه دسته بندی شده انجمن این هست که دیگه نسخه مورد استفاده IPS شما رو نپرسیم و به همین دلیل دو تا انجمن سوالات و مشکلات وجود داره. آیا سوال و مشکل شما مربوط به IPS نیست که در بخش گفتگو آزاد پرسیدید ؟ اگر مربوطه، چه نسخه ای دارید تا به بحش مربوطه انتقال بدیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
zahra00 0 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ برای اخرین نسخه IPS می باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، zahra00 گفته است : میخوام در انجمن لینک هایی که از فید دریافت میشه رو غیر فعال کنم ممنون میشم اموزش بدید چنین چیزی اگر می خواید باید سفارش بدید چنین مدی براتون ساخته بشه. در 3 ساعت قبل، zahra00 گفته است : بعد اینکه چجوری میتونم برای کاربران غیر عضو لینک های دانلود را غیر فعال کنم تا نتونن دانلود کنند با استفاده از این مد : اگر محتوا هم مد نظرتون هست با این مد : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.