rezabax 3 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ سلام ببخشید من در سایت فقط خودم میتونم لینک وارد کنم و بیقیه گروه های کاربری نمیتونن لینک وارد کنند ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
j-akbari 50 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ درود بر شما از مسیر پیشخوان / شخصی سازی / ویرایشگر / نوار ابزار بر روی ابزار لینک کلیک کرده و در صفحه بازشده دسترسی اون ابزار رو برای گروه های کاربری که میخواید باز کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezabax 3 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، j-akbari گفته است : درود بر شما از مسیر پیشخوان / شخصی سازی / ویرایشگر / نوار ابزار بر روی ابزار لینک کلیک کرده و در صفحه بازشده دسترسی اون ابزار رو برای گروه های کاربری که میخواید باز کنید موفق باشید دوست عزیز اینکارو انجام دادم ولی نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ با سلام منظورتون از وارد کردن لینک توی کجا و کدوم بخش هست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezabax 3 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : با سلام منظورتون از وارد کردن لینک توی کجا و کدوم بخش هست؟ قسمتی که توی عکس دورشو قرمز کردم فقط برای من قابل مشاهده هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ روش همون روشی هست که آقای @j-akbari گفتن. وقتی شما روی اون علامت در مدیریت ویرایشگر کلیک کنید یک صفحه باز می شه که سطح دسترسی ها رو نشون میده. یه تصویر از اونجا بگیرید و اینجا قرار بدید. و اینکه لطفا عنوان واضح تری برای تاپیک هاتون انتخاب کنید. درج عنوانی مثل مشکل لینک، خیلی گنگ هست که ما ویرایش کردیم که محتوا تاپیک هم معلوم باشه. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezabax 3 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : روش همون روشی هست که آقای @j-akbari گفتن. وقتی شما روی اون علامت در مدیریت ویرایشگر کلیک کنید یک صفحه باز می شه که سطح دسترسی ها رو نشون میده. یه تصویر از اونجا بگیرید و اینجا قرار بدید. و اینکه لطفا عنوان واضح تری برای تاپیک هاتون انتخاب کنید. درج عنوانی مثل مشکل لینک، خیلی گنگ هست که ما ویرایش کردیم که محتوا تاپیک هم معلوم باشه. با تشکر برای همه مجاز هست ولی نمایش داده نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ آدرس سایت تون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezabax 3 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : آدرس سایت تون رو قرار بدید. forum.bookpedia.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ ما سه نوع ویرایشگر داریم. چک کنید توی هر سه نوع ویرایشگر که برای صفحه های مختلف طراحی شده، دکمه لینک باشه. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.