ayhan 1 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۶ با سلام و درود به همه دوستان عزیز شب همگی خوش من انجمنم رو چند روز پیش به ورژن 4.2 بروز کردم و قالبم هم همچنین مشکلی که این وسط هست پروفایل کاربران مثل اینجا بود ولی الان که اپدیت انجام شده به این شکل در اومده جای مدال ها درسته ولی اون بخش تعداد ارسال ها و ...... چی کار کنم که درست شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۶ با سلام آیا پوسته تون برای نسخه 4,2 سازگار شده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ayhan 1 ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۶ سلام بله جناب یوسفلاوی انجام دادن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۶ این تفاوت ظاهری به خاطر عوض شدن کلاس های css هست که می تونید از یک طراح برای بازگردانی به هر حالتی که دوست دارید کمک بگیرید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.