musicfaz 0 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ سلام چگونه باید پابرگ IPS که نوشته Powered by Invision Community رو تغییر داد تو کدوم فایل باید رفت و پاکش کرد مشاهده کنید در پایین و پایین صفحه قرار داره musicfaz.ir/forum چجوری باید تغییر داد یا کلا پاکش کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ سلام وارد هاست بشید و فایل زیر رو حذف کنید : init.php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
musicfaz 0 ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۶ وقتی حذف میکنی کلا میره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1669 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ قصد دارید به جای اون متن چی بنویسید تا فایل رو ویرایش کنم و ارسال کنم براتون ؟! اینطور که معلومه نمیشه حذف کرد ولی قابل ویرایش هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
musicfaz 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ Forum Musicfaz متن بالا نوشته بشه و لینکش هم این باشه http://musicfaz.ir/forum لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ سلام. دوست عزیز شما دارید از انجمنسازی که حدود یک میلیون باید هزینه میکردید به طور رایگان استفاده میکنید، از طرفی از سایت IPSFarsi هم دارید پشتیبانی دریافت میکنید. پس قاعدتاً جایی از سایت شما باید نشانی از ما باشد. مگر شما طراح یا پشتیبان این انجمن ساز هستید، که میخواهید نام و لینک خود را جایگزین کنید؟ دوست عزیز، تا زمانیکه از IPSFarsi فایل را دریافت و پشتیبانی میگیرید، اون متن و لینکش حتماً باید در سایت شما باشد مگر اینکه هزینه پشتیبانی را پرداخت کنید. که در رابطه با مقدار هزینه میتوانید با جناب نامنی در ارتباط باشید. آقای یوسفلاوی هم اشارهای به شما کردند، که حذف این نوشته امکان پذیر نیست، اما مثل اینکه شما با قوانین این انجمن آشنایی ندارد. پس برای اینکه در آینده سوءتفاهمی پیش نیاد و باعث نشه از ما دلگیر باشید، پس پیشنهاد میکنم که قوانین را یکبار مطالعه کنید. با تقدیم احترام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
musicfaz 0 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ حداقل اینو بگید که چطور فونت پیش فرض اونو عوض کنیم الان به من افزونه فونت معرفی کردند ولی کاربر بعد انتخاب فونت ,قالب عوض میشه چگونه پیش فرض قرار داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۶ با سلام وقت بخیر متوجه شدیم که کپی رایت رو حذف کردید. متاسفانه باید عرض کنم اگر سوالی داشتید یا به مشکلی برخوردید، نه ما و نه دیگر کاربران کمک تون نخواهند کرد. این رسم درستی نیست که شما از فارسی ساز و شمسی ساز استفاده کنید و کپی رایت رو حذف کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.