ayhan 1 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ با سلام و درود خدمت همه دوستان دوستان من یه مشکلی که با چت باکس دارم از زمانی که وارد ورژن 4 شدم چت باکس اصلا برای من کارنمیکنه وقتی فعالش میکنم سایت هنگ میکنه و وقتی غیر فعالش میکنم درست میشه میشه دوستان یه کمک کنید این موضوع درست بشه من مدت ها با این درگیرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ با سلام وقت بخیر برای کمک به خودتون، لطفادر این جور موارد نسخه IPS و نسخه مد مورد نظرتون رو ذکر کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ayhan 1 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ در 5 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : با سلام وقت بخیر برای کمک به خودتون، لطفادر این جور موارد نسخه IPS و نسخه مد مورد نظرتون رو ذکر کنید. سلام نسخه IPS 4.2.6 هست تازه بروزش کردم و نسخه چت باکسم (BIM42) Chatbox هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12148 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ اگر از آخرین نسخه ChatBox استفاده می کنید و این مشکل پیش میاد از دو چیز می تونه باشه. ۱- بلاک کردن فایل js توسط سیستم امنیتی سرور شما ۲- تداخل با مد ها و کدهای پوسته جاری که برای بررسی این مورد کافیه همه مد ها رو غیر فعال و روی پوسته پیشفرض تست کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.