اکبری 0 ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۶ سلام پوسته مگنوم رو نصب کردم همه چیش اکیه فقط هدرش مشکل داره دکمه ی ورود و کاربری رفته زیر منوی اصلی با هم ادغام شده ببینید در ادرس زیر http://forum.93ia.ir/ چطوری باید رفع مشکل کنم که مثه پوسته ی اصلی ای پی اس کاربریا و دکمه ورود بره سمت چپ و منوی اصلی سمت راست باشه و ادغام نشن ؟ تصحیح می کنم پوسته ی magnum لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
itarfand 3 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ این کد رو به قالب اضافه کنید: <style> #elUserNav { float: left !important; } </style> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت علی مددی 1689 ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۶ سلام راه حلی که دوستمون اشاره کردن مشکل شمارو رفع نمی کنه ، کدهای زیرا امتحان کنید. کدهای زیر را به custom.css اضافه کنید. html[dir="rtl"] #elUserNav { left: 20px; right: 0; top: -40px; padding: 0 20px; line-height: 0; background-color: rgba(54,62,68,0.87); border-radius: 4px 0px 0px 4px; float: left; } html[dir="rtl"] .magnumNav #elSearch { margin-right: 5px; margin-left: 0; position: relative; top: -40px; float: left; border-radius: 0px 20px 20px 0px !important; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
اکبری 0 ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ در در 30 آبان 1396 در 14:38، علی مددی گفته است : سلام راه حلی که دوستمون اشاره کردن مشکل شمارو رفع نمی کنه ، کدهای زیرا امتحان کنید. کدهای زیر را به custom.css اضافه کنید. html[dir="rtl"] #elUserNav { left: 20px; right: 0; top: -40px; padding: 0 20px; line-height: 0; background-color: rgba(54,62,68,0.87); border-radius: 4px 0px 0px 4px; float: left; } html[dir="rtl"] .magnumNav #elSearch { margin-right: 5px; margin-left: 0; position: relative; top: -40px; float: left; border-radius: 0px 20px 20px 0px !important; } ممنونم کمک بزرگی بود ... درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.