3Nator 12 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ سلام من میخوام یه قالبی رو نصب کنم ولی فایل XML قالب بیشتر از 2 مگابایت هست. فایل باید کمتر از 2MB باشد. لطفا کمک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تیم مدیریت محمد قاسمی 1,048 ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۶ در 20 دقیقه قبل، 3Nator گفته است : سلام من میخوام یه قالبی رو نصب کنم ولی فایل XML قالب بیشتر از 2 مگابایت هست. فایل باید کمتر از 2MB باشد. لطفا کمک کنید. درود. شاید، مشکل از میزان حجم آپلود فایل تعیین شده از سمت هاست باشد، بررسی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3Nator 12 ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۶ در در 4 تیر 1396 در 08:53، محمد قاسمی گفته است : درود. شاید، مشکل از میزان حجم آپلود فایل تعیین شده از سمت هاست باشد، بررسی کنید. با تشکر مشکل را به پشتیبانی فرستادم و انها گفتند شما میتونید از Cpanel این مورد را افزایش دهید. بعد از افزایش مشگل بنده حل شد. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.