soltane7posh 1 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ درود بعد از تبدیل در این قسمت چه چیزی رو وارد کنم Location of Photos هرجوری وارد میکنم ارور میده زنفوروم در orpf.ir/xenfor نصب هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ سلام مسیر فایل ها رو از ادمین » پشتیبانی ببینید و ادامه اش نام فولدر مربوط به تصاویر رو بنویسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soltane7posh 1 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ /home/.../domains/.../public_html/forums/to/xenfor/data/avatars اینجوری ؟ چون بازم ارور میده هرجوری آدرس میدم باز ارور میده اینقدر باهاش ور رفتم تا اوکی شد /home/.../domains/.../public_html/xenfor/data/avatars اون ۳ نقطه اول یوزر هاست هست دومی هم دامین تون و xenfor هم محل فعلی پوشه های زنفورو قبلی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.