hamed69 0 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ سلام آیا برنامه ای چیزی هست که بتونه IPS رو وصل کنه به پنل پیامکی و برای مثال وقتی کاربر ثبت نام میکنه بجای ایمیل با پیامک تایید بشه؟ لینک ارسال
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۶ سلام خیر ، اما میتونید با @محمد قاسمی جهت آماده سازی پلاگین در ارتباط باشید لینک ارسال
وب دیتا 48 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ در در 22 خرداد 1396 در 19:58، علی یوسفلاوی گفته است : سلام خیر ، اما میتونید با @محمد قاسمی جهت آماده سازی پلاگین در ارتباط باشید سلام مهندس عزیز بنده پیام دادم اما با توجه به ضرورت کار ممنون میشم پیگیری کنین که این اس ام اس رو با هزینه راه اندزی کنن. لینک ارسال
تیم مدیریت محمد قاسمی 1,048 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، tabrizcms گفته است : سلام مهندس عزیز بنده پیام دادم اما با توجه به ضرورت کار ممنون میشم پیگیری کنین که این اس ام اس رو با هزینه راه اندزی کنن. درود. بله صحبت شد از طریق پیغام خصوصی. لینک ارسال
Hamsafar 7 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۶ درود دوستان بنده م نیاز دارم به همچین پلاگینی لینک ارسال
larsa.ir 109 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۶ بنده هم نیاز دارم لطفا شرایط و قیمتم بفرمایید و یدونه پلاگین هم برای اینکه سفارش محصول و خرید پلاگین شده برا مشتری و مدیریت ارسال بشه هم میخوام لینک ارسال
hamed69 0 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در در 31 تیر 1396 در 23:23، محمد قاسمی گفته است : درود. بله صحبت شد از طریق پیغام خصوصی. سلام خسته نباشید ، متوجه نمیشم ببخشید برای من پیامی نیومده لینک ارسال
تیم مدیریت محمد قاسمی 1,048 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ تیم مدیریت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، hamed69 گفته است : سلام خسته نباشید ، متوجه نمیشم ببخشید برای من پیامی نیومده درود. به زودی اعلام خواهم کرد از همین تاپیک، بله شدنیست و قرار هستش طراحی بشه. لینک ارسال
وب دیتا 48 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، محمد قاسمی گفته است : به زودی اعلام خواهم کرد از همین تاپیک، بله شدنیست و قرار هستش طراحی بشه. بی صبرانه منتظرم مهندس . واقعا به مشکل خوردیم در این مورد لینک ارسال
hamed69 0 ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، محمد قاسمی گفته است : درود. به زودی اعلام خواهم کرد از همین تاپیک، بله شدنیست و قرار هستش طراحی بشه. خداخیرت بده برادر واقعا لازم هست توی توضیحاتش هم بنویسید ایده از @hamed69 بوده لینک ارسال
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.