رفتن به مطلب

مشکل بخش بلوک های صفحه اول


ارسال های توصیه شده

سلام

یه پلاگین نصب کردم و خواستم بلوک مربوط به این رو از طریق درگ اند دراپ به صفحه اول اضافه کنم

اما زمانی که می خوام درگ کنم، مثل یک "متن" با اون بخش مربوط به درگ بلوک رفتار می کنه و نمی تونم بلوک رو بکشم بیارم توی صفحه ی سایت

مشکل از کجا می تونه باشه؟

تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

همه پلاگین ها رو غیر فعال کنید و تست کنید البته بجز اون پلاگین جدیده

همینطور اگر فایل js یا دستوری به قالب اضافه کردید رو حذف کنید و تست کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر می کنم مشکل کامپیوتر من باشه، چون با vps هم تست کردم نتیجه همون بود (یه مشکلی که هست اینه که زمانی که در سمت راست صفحه می خوام راست کلیک کنم، یه منوی سه گزینه ای فقط میاد که reload/back/forward داره. احتمالا از همینه، حالا چه هست رو نمی دونم)

تغییر قالب که بررسی کردم اما چیزی نداشتم

با قالب دیفالت هم تست کردم اما بازم همون بود

فایرفاکس/کروم+کروم وی پی اس==>نتایج یکسان

باز می گردم ببینم مشکل از کجاست

یوزر تست هم خواستید ارسال می کنم که خودتون ببینید (شاید مشکل سیستم من باشه اصلا)

تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پلاگین ها رو غیر فعال کردید ؟

یوزر تست ارسال کنید از کنسول مرورگر میشه مشکل رو فهمید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله از طریق دکمه disable all توی قسمت پلاگین ها، همه رو غیرفعال کردم

یوزر تست ارسال شد

تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر

فایل رو چک کردم

وجود داشت

حتی کل فایل ها رو یک بار دیگه هم overwrite کردم (تمام فایل های همین نسخه فعلیم رو)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

الان شما آدرس رو در مرورگر وارد کنید ارور 404 میده

بنظرم به آخرین ورژن آپگرید کنید و اگر باز ارور داد با پشتیبانی سرویس خودتون هماهنگ کنید تا بررسی کنند

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر

آپگرید هم کردم اما باز هم مشکل برطرف نشده

چنین فایلی در هاست من وجود خارجی داره

بار اول که گفتین، گفتم شاید حذف شده باشه و رفتم از هاست نگاه کردم و گفتم این فایل رو دارم

بازم تشکر

حالا با هاستینگم صحبت می کنم شاید فایل رو مشکل دار می شناسه که اجازه ی اجرا نمیده، یا چیز های دیگه

اطلاع میدم

سلام

هاستینگ گفته که مشکل فایل اچ تی اکسس پوشه public_html هست که با تغییر نامش مشکل برطرف میشه

اما: زمانی که این اچ تی اکسس رو تغییر نام میدم یا خالی می کنم، انجمن باز میشه اما تالار ها خطای 404 میدن

البته حس می کنم احتمالا این مشکل بعد از خرید و نصب پلاگین "Hide My WP" توی وردپرس این اتفاق افتاده، چون بعد از نصب این پلاگین تو وردپرس اصلا وارد انجمن نشدم

بکاپ هفتگی هم که مربوط به جمعه 5 خرداد بوده رو از هاستینگ گرفتم و هنوز ریستور نکردم، که احتمال میدم نتیجه فرقی نکنه

این پست صرفا اطلاع رسانی هست از وضعیت تاپیک و انجام راه حل گفته شده

تشکر

مطلب آخر تاپیک این که مشکل از همون افزونه بوده که بعد از انجام هر تغییری توی پلاگین باید اچ تی اکسس رو حذف می کردم (در راهنمای پلاگین نوشته) که هاست هم گفت و من هم انجام دادم

کد های زیادی داشت که مانع لود js.php می شد

تشکر @علی یوسفلاوی عزیز بابت راهنمایی شون

شب و روز تون خوش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا بتوانیم تجربه بهتری در زمان استفاده از سایت برای شما ایجاد نماییم. سیاست حریم خصوصی.