sahar 11 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشید چند روزی متوجه شدم وقتی کاربران یا حتی مدیران انجمن پاسخی به مطالب به بغضی از بخش های انجمن ارسال میکنند مخفی میشه نیاز به تایید داره در صورتی که من از تنظیمات تالارها گزینه ارسال پاسخ رو تیک نزدم گروه های کاربری هم نگاه کردم چیزی در این مورد نداشت ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، sahar گفته است : سلام خسته نباشید چند روزی متوجه شدم وقتی کاربران یا حتی مدیران انجمن پاسخی به مطالب به بغضی از بخش های انجمن ارسال میکنند مخفی میشه نیاز به تایید داره در صورتی که من از تنظیمات تالارها گزینه ارسال پاسخ رو تیک نزدم گروه های کاربری هم نگاه کردم چیزی در این مورد نداشت ممنون میشم راهنمایی کنید ممنون میشم با گروه های دیگم تست کنید اگ مشکلی از گروه هایی که ساخته هست دوباره سازی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahar 11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 17 ساعت قبل، gemlove3 گفته است : ممنون میشم با گروه های دیگم تست کنید اگ مشکلی از گروه هایی که ساخته هست دوباره سازی کنید من با یه یوزر دیگه با گروه های کاربری تست کردم مخفی نشد فک میکنم مشکل از یوزر کاربران باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در در 22 اردیبهشت 1396 در 14:10، sahar گفته است : فک میکنم مشکل از یوزر کاربران باشه کاربر مورد نظر رو ویرایش کنید و تنظیمات مربوطه رو بررسی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sahar 11 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : کاربر مورد نظر رو ویرایش کنید و تنظیمات مربوطه رو بررسی کنید. کاربر ویرایش کردم تنظیماتی درباره تایید مطالب یا مخفی شدنش ندارن تالار ها و گروهای هم بررسی کردم نیاز به تایید پست ندارند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ این مورد رو هم بررسی کنید که کاربر در گروه دیگه ای همزمان نباشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 11 ساعت قبل، sahar گفته است : کاربر ویرایش کردم تنظیماتی درباره تایید مطالب یا مخفی شدنش ندارن تالار ها و گروهای هم بررسی کردم نیاز به تایید پست ندارند گروهارو حذف کنید دوباره بسازید گروهایی که مشکل دارن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.