رفتن به مطلب

نمایش ندادن موضوعات برای مهمان ها

gemlove3

ارسال‌های توصیه شده

سلام

چطوری میشه که وقتی کسی که عضو نیست نتونه محتوای یک پست ببینه و بهش بگه که عضو نیست و نمیتونه ببینه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دسترسی گروه مهمان رو به بخش ها ببندید که البته با این کار به دلیل اینکه برای bot های گوگل هم ارور داده میشه سایتتون رو نابود می کنید

لینک ارسال

در هم اکنون، علی یوسفلاوی گفته است :

سلام

دسترسی گروه مهمان رو به بخش ها ببندید که البته با این کار به دلیل اینکه برای bot های گوگل هم ارور داده میشه سایتتون رو نابود می کنید

این راه حل میدونم

میخوام فقط کسانی که عضو نیستن دیده نشه نه این دسترسی بگیرم که به ارور بخوره که اصلا برای گوگلم به گفته شما خوب و درست نیست

من تو یه وبلاگدهی مثل رزبلاگ تو انجمنش این امکان دیدم الباه تو گوگلم ایندکس میشه با محتوا بدون هیچ مشکلی

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

افزونه ای برای این کار هست که قیمتش 6$ هست در صورتی نیاز دارید به اقای نامنی بگید

لینک ارسال

در 52 دقیقه قبل، gemlove3 گفته است :

سلام

چطوری میشه که وقتی کسی که عضو نیست نتونه محتوای یک پست ببینه و بهش بگه که عضو نیست و نمیتونه ببینه

درود

دوست عزیز شما با نصب افزونه ی cloak می توانید امکانات فوق را از دید کاربر مهمان مخفی کنید:

2017-05-10_19-00-16.thumb.png.c3dfc239247ddd9ef64ba61ee4ca3bee.png

نمایش موارد فعال برای مهمان ها:

2017-05-10_19-04-25.png.97bccafb537222e8d98224427d748ea7.png

البته من در  ACP > شخصی سازی > بومی سازی > زبان > ترجمه  فارسی سازی و شخصی سازی کردم که هایپر لینک شده به صفحه ی ورود یا ثیت نام

به نظرم این افزونه مناسب می باشد که هم موارد خاص از دید مهمان مخفی شود و هم مشکلی در ایندکس مطالبتون توسط گوگل ایجاد نشود و همینطور تعداد ثیت نامی های انجمنتون افزایش پیدا کند

موفق و پیروز باشید

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

اولا که دقیقا سر همون قسمت هایی که مخفی کردید خزنده های گوگل بهتون ایراد میگیرن دوما این طریقه کاربر گرفتن به لحاظ عملی مشکل داره یعنی به اجبار میخواید کاربر بیاد 

علاوه بر این چهره جالبی نداره به تمامی موضوعات بگه مهمان گرامی ثبت نام کنید

لینک ارسال

سلام

در ۱ ساعت قبل، صائب کوهپایه گفته است :

افزونه ای برای این کار هست که قیمتش 6$ هست در صورتی نیاز دارید به اقای نامنی بگید

لینک اون پلاگین 6$ را بدید :give_rose:

لینک ارسال

در 18 دقیقه قبل، صائب کوهپایه گفته است :

اولا که دقیقا سر همون قسمت هایی که مخفی کردید خزنده های گوگل بهتون ایراد میگیرن

لطفا بگید کدوم بخش ها را برای مهمان باز کنم تا مشکلی برای رنک نداشته باشد

ممنون

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

یا باید از پلاگینی که زدید استفاده نکنید یا کلا موضوعات خاص شما از دید همه پنهان باشه و بعد از ثبت نام دیده بشه

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...