Hamsafar 7 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود و وقت بخیر بنده دقیق متوجه نشدم کدوم نسخه ی چت باکس کامل و خوب هست ممنون میشم لینک اونرو بدید همراه با آموزش نصب تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام این نسخه کامل و خوب چت باکس هستش اینم فارسی سازش نصب از طریق بخش برنامه ها نصب میشه و فارسی ساز هم روی فارسی ساز اصلی انجمن بازنویسی میشه با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamsafar 7 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ درود و ممنونم از شما دوست عزیز لطفا بفرمائید فایل های برنامه چت باکسو کجا باید اپلود کنم در هاست ؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام کلا IPS سیستمی هستش که نیازی به هاست نداره برای نصب برنامه یا افزونه مگر به ندرت در بالا اشاره کردم که از کنترل پنل بخش برنامه ها اقدام به نصب کنید کلا برنامه هایی که با فرمت tar هستش از بخش برنامه ها و افزونه هایی که با فرمت xml از بخش افزونه ها نصب میشه از داخل فایل zip برنامه bimchatbox.tar رو بریزید رو دسکتاپ و سپس از بخش برنامه ها انتخاب و اقدام به نصب کنید با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ در 47 دقیقه قبل، CeleBday گفته است : درود و ممنونم از شما دوست عزیز لطفا بفرمائید فایل های برنامه چت باکسو کجا باید اپلود کنم در هاست ؟ تشکر سلام دوست گرامی برای نصب هر نوع فایلی که شامل برنامه و یا افزونه هاست از پنل مدیریتی IPS قابل نصب و کنترل هستن شما برای نصب چت باکس باید برنامه رو نصب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۶ پیش از هر چیزی بخش اموزشهای ورژن 4 را مطالعه کنید در صورت مشکل تاپیک بزنید موضوع بسته شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.