رفتن به مطلب

سوال در رابطه با Advanced Tags & Prefixes

Ni10God

ارسال‌های توصیه شده

سلام

این برنامه پرفیکس هارو بصورت گرافیکی میسازه یا تو لینک هم اضافه میشه؟ و آیا بهترین پلاگین برای پرفیکس اینه؟

پلاگینی هم هست که هنگامی عنوان برای موضوع انتخاب میکنیم زیرش جستجو کنه و مطالب مشابه رو بیاره؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

گرافیکی منظورتون چی هستش؟

به این صورت تگ هارو میسازه

1.png.69c3cc0bfe62a2e41c8153fe278e47f5.png

به این صورت پرفیکس هارو میسازه

2.png.9b1981a8ae4634b9c2c40a7164a48858.png

افزونه سبک و بهتری هستش که هم تگ میزنه و هم می تونید پرفیکس قرار بدید :)

من که چنین افزونه یا برنامه ای ندیدم که وقتی عنوان تاپیک وارد شد تاپیک های مشابه رو لیست کنه بازم مدیران در این زمینه راهنمایی کنند

با تشکر

یاحق

لینک ارسال

من قرار دادم

به این صورت است

2017-05-06_21-37-35.thumb.png.e26a9e78ea86619036634209bc96a6eb.png

یا مثلا رنگ دیگرش

2017-05-06_21-43-07.thumb.png.db3388eb25d6f984e08ab4f0e5818ad3.png

برای هر انجمن جداگانه می توان پرفیکس قرار داد

همینطور برچسب های پیش فرض می توان برای هر انجمن تنظیم کرد

فقط مقداری وقتگیر است که تمام انجمن ها را جداگانه پرفیکس قرار دهید و برچسب تعیین کنید

موفق باشید

لینک ارسال

در 2 ساعت قبل، Ni10God گفته است :

Advanced Tags اتوماتیک تگ نمیسازه چیکار کنم؟

اتوماتیک تگ نمیسازه که

از قبل باید در پنل مدیریت برای هر انجمن تگ تعیین کنید که با ایجاد تاپیک در آن انجمن تگ های پیش فرضی که قرار دادید در قسمت برچسب ها نمایان شود

لینک ارسال

سلام دوست عزیز

متاسفانه شما دوباره کپی رایت سیستم رو حذف کردید ، واقعا متوجه نمیشم (فارسی ساز کامل سیستم ،‌ پشتیبانی کامل و رایگان ، تمام پلاگین ها و مد ها و آموزش ها به طور رایگان در اختیارتون هست) اما باز کپی رایت رو حذف می کنید

چون قبلا هم به شما تدکر داده شده بود ناچار به انتقال شما به گروه معمولی و نادیده گرفتن تاپیک هاتون هستیم

بسته شد.

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام

برادر عزیز و ارجمند @Ni10God

خواهش می کنم که من بعد از این دیگه درخواستی ارسال نکنید. ببینید معرفت حکم می کرد که بعد از اینکه کپی رایت رو برداشتید ما چیزی نگیم. زمانی که سوال پرسیدید ما خواهش کردیم بر گردونید. شما هم زحمت کشیدید بازگردانی کردید. باز الان دوباره کارت سر یه چیزی خیلی ساده گیر کرده با یک کد CSS ساده حل می شه. ولی باز می بینیم کپی رایت رو برداشتید به جای هم زدید طراحی توسط خودتون.

لطفا اینقدر بی معرفت نباشید. جایی که مربوط به ما بود و باید معرفت به خرج می دادید و فرصت دادیم، فرصت دادیم.

از الان نه به سوالات شما جواب می دیم و به شخصه هم من نمیگذارم کسی چنین کاری کنه.

به نظرم منتقل کنید به یک انجمن ساز دیگه که اگر هم کپی رایت طراحی اونا رو برداشتید و اسم خودتون رو به جاش زدید بهشون بر نخوره.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...