محمد رستمی 561 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام. وقتی که از IPB 3 به IPS 4 آپدیت کردم، تاریخ عضویتها به تاریخ تولد تبدیل شده بود. مدتها نمیتونستم این تاریخ تولد را تغییر دهم تا اینکه آخرین نسخهی شمسیساز که توسط آقای قاسمی( ) منتشر شده بود را امروز نصب و بررسی کردم. الان تاریخ تولد را بدون مشکل میتونم تغییر بدم. اما سؤالی دارم: آیا اگر کاربری باز ثبتنام کنه تاریخ عضویتش جایگزین تاریخ تولدش میشه؟ مورد دوم: من این شمسی ساز و برنامهی تقویم را نصب کردم. اما وقتی میخوام رویدادی را در برنامه تقویم وارد کنم... ۱- خود تقویم میلادی هست. یعنی به صورت آوریل ۲۰۱۷.(عکس اول) ۲- وقتی میخوام رویدادی وارد کنم تاریخ شمسی هست.(عکس دوم) ۳-اما وقتی رویداد ایجاد میشه تاریخ میلادی-شمسی هست. یعنی ماهش را میلادی میگه و سالش را شمسی.(عکس سوم) ۴-برای ویرایش هم تاریخی غیر از این تاریخ رویداد را برمیگردونه البته فکر کنم اونم به صورت میلادی-شمسی باشه(عکس چهارم) ممنون میشم راهنمایی کنید که آیا راهحلی برای حل این مشکل هست؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز شمسی سازی از برنامه تقویم پشتیبانی نمی کند دلیل اینکه در فیلد هم به طور شمسی نوشته میشه همون locate زبان فارسی هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.