3a31d 59 ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با سلام بنده در مرحله 7 ارتقا به این مشکل برخوردم Specified key was too long; max key length is 1000 bytes/home/cretir/public_html/applications/core/sources/Setup/Upgrade.php::672 تصویر هم ضمیمه شد هرچی ادامه و سعی مجدد میزنم نمیشه همین جا میمونه میشه کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با سلام از چه نسخه ای به چه نسخه ای ارتقا می دید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام اقای نامنی از 3.4.9 به اخرین ورژن که قرار دادین 4.1.19.2 4.1.19.2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ نسخه قبلی رو دارید 4.1.19.1 یا 4.1.19 که با اون تست کنید ؟ اگر ندارید اینجا پیوست کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خیر ندارم پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ خدمت شما : IPS-Community-Suite-4.1.19-IPMafia-Nulled-فارسی.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ این IPS-Community-Suite-4.1.19-IPMafia-Nulled-فارسی.zip رو اکسترکت کردم حالا در قسمت برنامه ها با این پیغام Some applications are not compatible with the core. You need to upgrade all applications in the suite, otherwise the following applications will be disabled: Pages Downloads Commerce بعد روی در هر صورت ادامه رو زدم و در قسمت تنظیمات ارتقا با این خطا مواجح میشم EX1146 Table 'cretir_kingames.ipbking_admin_permission_rows' doesn't exist که همین قسمت گیر کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز تیبل گفته شده رو از phpmyadmin بسازید سپس روی سعی دوباره کلیک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ میشه راهنماییم کنید مقادیر Columns رو چی مقدار دهی کنم ؟ نام و نوع و....میشه بیشتر راهنماییم کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۶ با سلام این رو در دیتابیس خودتون Import کنید. admin_permission_rows.sql لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.