sami7942 4 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ دوستان قبلا یه مد بود برای اینکه به صورت اتوماتیک برای فایل ها تو بخش دریافت تایپک ایجاد میکرد الان هرکاری میکنم یادم نمیاد اسم مد رو ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ سلام اسمش این هست Create Support Topic for Files با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami7942 4 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، ircfc گفته است : سلام اسمش این هست Create Support Topic for Files با تشکر یاحق ممنون سرچ میکنم میگه موجود نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ سلام بفرمایید با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شایان آباد 273 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ درود بر شما به پنل ادمین برید : سایت > بخش دریافت > دسته ها > دسته مورد نظر > روی ویرایش کلیک کنید > تب ایجاد موضوع گزینه "ارسال یک موضوع در زمان ارسال فایل؟" را فعال کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، sami7942 گفته است : دوستان قبلا یه مد بود برای اینکه به صورت اتوماتیک برای فایل ها تو بخش دریافت تایپک ایجاد میکرد الان هرکاری میکنم یادم نمیاد اسم مد رو ممنون میشم راهنمایی کنید اون پلاگین زمانی هست که تنطیمات بخش تاپیک پشتیبان رو فراموش کردین ایجاد کنید در صورتی که این قابلیت رو فعال کنید از این به بعد کل فایل های شما دارای تاپیک پشتیبان خواهند شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sami7942 4 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ آقای کوهپایه یه سوال دیگه داشتم میتونم اینجا مطرح کنم یا تایپک جداگانه بزنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۶ اگر مرتبط با این موضوع هست درج اون مشکل نداره در غیر این صورت باید مجزا موضوع جدیدی ایجاد کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.