hamed_mn 0 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام سیستم IPB من Version: IP.Board 3.4.6 هست و قصد آپدیت اون به نسخه 4.1 رو دارم، میخوام برای اطمینان قبل از بروزرسانی از سیستم فول بک آپ بگیرم، ولی بعد از اتمام کار بک آپ خطای زیر رو میده: Error while backing up database miltar_ipb343mysqldump error output: mysqldump: Got error: 144: Table './*****_ipb343/ipb_error_logs' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed when using LOCK TABLES تا اونجایی من متوجه شدم مشکل در جدول ipb_error_logs هست، من این جدول رو بررسی کردم جلوی این جدول در phpmyadmin نوشته in use این جدول رو انتخاب و سپس repair کردم ، عملیات repair هم با موفقیت انجام شد. ولی بعد که باز اقدام به بک آپ گیری کردم همون اررور رو داد. دوستان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید، خیلی جستجو کردم ولی نتونستم مشکل رو رفع کنم. در ضمن من دسترسی SSh هم ندارم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام وقت شما بخیر کل جدول ها رو انتخاب و روی repair کلیک کنید بعد از اتمام عملیات تست کنید. از چه پنلی استفاده می کنید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_mn 0 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام و تشکر از پاسخگوییتون از دایرکت ادمین استفاده میکنم. درحال حاضر بک آپی از دیتابیس ندارم، در صوراتی که کل دیتابیس رو repair کنم احتمال از دست رفتن اطلاعاتم وجود دارد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۶ در 16 ساعت قبل، hamed_mn گفته است : درحال حاضر بک آپی از دیتابیس ندارم، در صوراتی که کل دیتابیس رو repair کنم احتمال از دست رفتن اطلاعاتم وجود دارد؟ خیر مشکلی پیش نمیاد. از طریق خود DirectAdmin یک Full Backup تهیه کنید. آموزش این کار رو از طریق گوگل می تونید پیدا کنید همچنین می تونید از پشتیبانی هاست تون هم سوال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamed_mn 0 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ مشکل اصلی من با دیتابیسم همینه که نمیشه ازش بک آپ گرفت. این خطایی که گفتم میده بعد از اینکه میزنم بک آپ بگیره رخ میده Error while backing up database miltar_ipb343mysqldump error output: mysqldump: Got error: 144: Table './*****_ipb343/ipb_error_logs' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed when using LOCK TABLES لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شایان آباد 273 ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۶ درود بر شما طی یک تیکت از پشتیبانی هاست خود بخواهید یک فول بک اپ بگیرند و همچنین اروری که میده رو براشون ارسال کنید خودشون مشکل رو رفع میکنن و براتون فول بک اپ میگیرین اگر هم دیدید باز نمیشه ، تنها راهش اینه که دیتابیس رو دانلود کنید ! که اگر با مشکل برخورد کردید دیتابیس رو دوباره دستی وارد کنید ! بعضی اوقات بک اپ گیری به صورت سیستمی دچار مشکل میشه ! سوال بعدی من این هست که شما داری از میهن وب هاست استفاده میکنی ؟ موفق باشید نقل قول اگر شما طبق آموزش ها پیش برید و تمام نکات را رعایت کنید بدون هیچ گونه مشکلی میتونی ارتقا بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.