gemlove3 30 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ چطوری میتونم کاری کنم کاربرا بتونند تو انجمن آپلود کنند تو این ادیتور هست این امکان میخوام برای خود انجمنمم این امکان فراهم کنم از کجا باید اینکارو کنم ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
not-anymore-active 27 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام تا جایی که اطلاع دارم در حال حاضر IPS چنین امکانی رو نداره، میتوانید از اسکریپت های اپلود سنتر استفاده کنید. http://www.persianscript.ir/اسکریپت-آپلود-سنتر-فارسی-شبیه-سایت-picofile/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ فایل های خود را برای پیوست اینجا بکشید یا فایل های خود را انتخاب کنید در ۱ ساعت قبل، MatinRh گفته است : با سلام تا جایی که اطلاع دارم در حال حاضر IPS چنین امکانی رو نداره، میتوانید از اسکریپت های اپلود سنتر استفاده کنید. http://www.persianscript.ir/اسکریپت-آپلود-سنتر-فارسی-شبیه-سایت-picofile/ ببین نمونه زیرو تو همین انجمن هست متوجه میشید چی میگم فایل های خود را برای پیوست اینجا بکشید یا فایل های خود را انتخاب کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ سلام برید بخش کاربران و گروه های کاربری هر گروهی که می خواهید بتونه اپلود بکنه رو ویرایش کنید و تو تب عمومی فضای اپلود وجود داره که اون قسمت رو بر حسب نیازتون تنظیم بکنید با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ در 10 ساعت قبل، ircfc گفته است : سلام برید بخش کاربران و گروه های کاربری هر گروهی که می خواهید بتونه اپلود بکنه رو ویرایش کنید و تو تب عمومی فضای اپلود وجود داره که اون قسمت رو بر حسب نیازتون تنظیم بکنید با تشکر یاحق ممنون اما من همچین گزینه ی توانایی بارگذاری فایل ندارم اصلا چیکار کنم تا این ک باش ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ داخل پنل مدیریت برای تمامی گروه های کاربری این تنظیمات در دسترس هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ در 22 دقیقه قبل، صائب کوهپایه گفته است : داخل پنل مدیریت برای تمامی گروه های کاربری این تنظیمات در دسترس هست من همه اینایی ک تو عکس هست من دارم جز اون تنظیم فایل اینم تصویر کامل از محیطی ک شماها میگین من همچین چیزی ندارم اصلا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ چون شما از برنامه های رسمی فقط core + forums رو نصب کردید و به همین دلیل است که این تنظیمات را ندارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، صائب کوهپایه گفته است : چون شما از برنامه های رسمی فقط core + forums رو نصب کردید و به همین دلیل است که این تنظیمات را ندارید خوب الان بایستی چیکار کنم چیو نصب کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ اگر مثل بخش دانلود IPSFarsi می خواید باید برنامه Downloads که همراه بسته JetPack هست، نصب کنید. اگر که مثل سایت های دیگه فقط می خواید بخش آپلود سنتر داشته باشید از لینکی که دوستان فرستادن باید استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.