یادگاری 8 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ سلام خواستم ببینم برای اخرین فعالیت ها در انجمن از چه افزونه ایی باید استفاده کنم ؟ این افزونه forums stas استفاده کردم ولی شبیه این مورد زیر نبود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ با سلام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، وحید نامنی گفته است : با سلام من وقتی اینو نصب میکنم عنوان از بلوک میزنه بیرون عنوان خود برنامه و همون فلش جمع شو هم میاد پایین از بلو چیکار کنم حل بشه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ داخل ی صفحه ای قرار بدید (به غیر از از صفحه اول) که دوستانی که CSS بلدن به شما کمک کنند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
gemlove3 30 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، وحید نامنی گفته است : داخل ی صفحه ای قرار بدید (به غیر از از صفحه اول) که دوستانی که CSS بلدن به شما کمک کنند. بفرمایید اینم نمونش http://forum.fazroman.ir/index.php?/contact/ ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۶ در 19 ساعت قبل، gemlove3 گفته است : بفرمایید اینم نمونش http://forum.fazroman.ir/index.php?/contact/ ممنون میشم کمکم کنید سلام در custom.css کپی کنید #recentTopicsWrapper .cForumTitle { height: 45px; line-height: 45px; padding: 0 15px; } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hesabres 0 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ سلام ببخشید من این افزونه را نصب کردم موقعی که در صفحه اوا دراگش میکنم خطا میده که : " امکان نمایش این بلوک نیست ...... یه دکمه ویرایشم داره .... ممکنه من و راهنمائی کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۶ با سلام قوانین انجمن رو مطالعه کنید تا بتونید از انجمن استفاده کنید. قفل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.