Abbas Ma 337 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان عزیز . بنده نمیتونم از برنامه ی حالت من استفاده کنم . وقتی روی دکمه ی اضاف کردن حالت کلیک میکنم صفحه باز میکنه و میگه فایلت رو انتخاب کن . وقتی روی گزینه ی انتخاب فایل کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته . اصلا صفحه ای باز نمیکنه . دلیلش چی میتونه باشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ سلام وقت بخیر طبق بررسی که انجام دادم وقتی به صورت modal باز میشه مشکل داره ، برای رفع این مشکل ، روی دکمه افزودن راست کلیک کنید و Open in new tab رو بزنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Abbas Ma 337 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ 3 دقیقه قبل، علی یوسفلاوی گفته است : سلام وقت بخیر طبق بررسی که انجام دادم وقتی به صورت modal باز میشه مشکل داره ، برای رفع این مشکل ، روی دکمه افزودن راست کلیک کنید و Open in new tab رو بزنید مرسی و ممنون . مشکل با روشی که گفتید حل شده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ سلام میدونم مشکل حل شده ولی گفتم اینو توضیح بدم برای اضافه کردن حالت می تونید از دکمه "اضافه کردن حجم" استفاده بکنید که خیلی سریع همه حالت هارو با اسامی که خودتون انتخاب کردید ذخیره می کنه با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ @ircfc همین مورد هم میتونید با آموزش فیلد تصویری که در بخش آموزش ها هست اضافه کنید تا نیاز به پلاگین و برنامه اضافه نباشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ 2 دقیقه قبل، علی یوسفلاوی گفته است : @ircfc همین مورد هم میتونید با آموزش فیلد تصویری که در بخش آموزش ها هست اضافه کنید تا نیاز به پلاگین و برنامه اضافه نباشه واقعا عالیه راهنماییتون ببخشید علی اقا فقط یه سوال خارج از موضوع توسط فیلد اگه بخواهیم این موارد رو اضافه بکنیم و حتی موارد و گزینه های بیشتر چطوری پست بیت رو مرتب کنیم؟ مثلا اموزش شیک کردن پست بیت نیستش؟ با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی یوسفلاوی 1,669 ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۶ شما شروع کنید بعدش تاپیک بزنید در اون مورد تا راهنمایی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۶ 55 دقیقه قبل، علی یوسفلاوی گفته است : شما شروع کنید بعدش تاپیک بزنید در اون مورد تا راهنمایی بشه چشم علی اقا اول پک هارو میذارم تا دوستان هم استفاده کنند بعدش خودم استفاده می کنم ولی برای موبایل توسط فیلد نمیشه چون خیلی زیاده با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.