رفتن به مطلب

مشکل در ورود به پنل یا پیشخوان

ارسال های توصیه شده

سلام

نمیدونم چرا نمیتونم وارد پنل سایت بشم. مشکل اینه که وقتی وارد پنل میشم، صفحه پیشخوان نشون داده میشه ولی وقتی میخوام به قسمت دیگه برم یا حتی همین صفحه ی فعلی رو رفرش کنم دوباره برمی گرده به صفحه ی لوگین!!!

مشکل از چیه؟

لطفاً کمک کنید.

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام

با یک مرورگر دیگه تست کنید. مشکل از طرف مرورگر و یا ISP شما هست.

لینک ارسال

مرورگر رو تست کردم حتی رو گوشی هم همین مشکل وجود داره. :cray:

یه سوال!

چرا فقط واسه پنل یا پیشخوان اینطوریه و واسه لوگین به حساب کاربری سایت اینطوری نیست؟!

یه راه حلی براش ندارید؟!

الان اصلاً به پنل دسترسی ندارم!

لینک ارسال

در 36 دقیقه قبل، PersianEngineer.Com گفته است :

مرورگر رو تست کردم حتی رو گوشی هم همین مشکل وجود داره. :cray:

یه سوال!

چرا فقط واسه پنل یا پیشخوان اینطوریه و واسه لوگین به حساب کاربری سایت اینطوری نیست؟!

یه راه حلی براش ندارید؟!

الان اصلاً به پنل دسترسی ندارم!

سلام.

از Cloud flare استفاده ميكنيد؟ آيا اين اواخر فايل htaccess رو تغييرى داخلش ايجاد كرديد؟ برنامه يا افزونه اى اين اواخر نصب نكرديد؟ با يك ip ديگه (با روش هاى معمول يا يه vps اگر داشته باشيد) و مرورگر ديگه تست كرديد؟

لینک ارسال

در هم اکنون، محسن اسماعیلی گفته است :

از Cloud flare استفاده ميكنيد؟ آيا اين اواخر فايل htaccess رو تغييرى داخلش ايجاد كرديد؟ برنامه يا افزونه اى اين اواخر نصب نكرديد؟ با يك ip ديگه (با روش هاى معمول يا يه vps اگر داشته باشيد) و مرورگر ديگه تست كرديد؟

از Cloud flare استفاده نمیکنم. htaccess رو تغییر دادم و بعد اینکه این اتفاق افتاد تغییرات رو برگردوندم. چندتا افزونه نصب کردم و آخرین افزونه هم Grab Title Links بودش. با vpn و فیلترشکن هم تست کردم ولی باز هم مشکل داشته. از مرورگر دیگه هم تست کردم.

هنوز هم این مشکل حل نشده!

من IPS رو مجدداً در یه پوشه به عنوان تست نصب کردم و همچین مشکلی نداشتم! به نظرم به خاطر پلاگین باشه. چطوری میتونم پلاگین ها رو غیر فعال کنم؟

لینک ارسال

در 53 دقیقه قبل، PersianEngineer.Com گفته است :

از Cloud flare استفاده نمیکنم. htaccess رو تغییر دادم و بعد اینکه این اتفاق افتاد تغییرات رو برگردوندم. چندتا افزونه نصب کردم و آخرین افزونه هم Grab Title Links بودش. با vpn و فیلترشکن هم تست کردم ولی باز هم مشکل داشته. از مرورگر دیگه هم تست کردم.

هنوز هم این مشکل حل نشده!

من IPS رو مجدداً در یه پوشه به عنوان تست نصب کردم و همچین مشکلی نداشتم! به نظرم به خاطر پلاگین باشه. چطوری میتونم پلاگین ها رو غیر فعال کنم؟

دو راه داريد:

١) بريد در PHPMyAdmin و از تيبل افزونه ها غير فعالشون كنيد.

٢) در دايركتورى اى كه IPS نصبه حذف كنيد يا جا به جاش كنيد كه سيستم نبينتش ( اولى بهتره در كل)

لینک ارسال

در 38 دقیقه قبل، محسن اسماعیلی گفته است :

دو راه داريد:

١) بريد در PHPMyAdmin و از تيبل افزونه ها غير فعالشون كنيد.

٢) در دايركتورى اى كه IPS نصبه حذف كنيد يا جا به جاش كنيد كه سيستم نبينتش ( اولى بهتره در كل)

از این طریق هم غیرفعال نمیشه. مثل نسخه ی 3 نمیشه از طریق فایل کانفیگ تمامی پلاگین ها رو تنها با یه خط کد غیرفعال کرد؟

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا بتوانیم تجربه بهتری در زمان استفاده از سایت برای شما ایجاد نماییم. سیاست حریم خصوصی.