Hamsafar 7 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۵ درود و وقت بخیر از دیروز تمامیه مقالات سایت رو بطور کل مشاهده کردم ولی در اخر نتونسم مواردی که در تصویر با رنگ قرمز اشاره کردم رو بطور دقیق انجام بدم ممنون میشم یک به یک بنده رو راهنمائی کنید متشکر میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوست من.اگه شماره داشتن راحتتر میشد راهنمایی کرد.من از پایین شروع میکنم میرم بالا. برای پایین ترین جهت از این افزونه استفاده کنید برای جهت دوم یعنی امتیازها +۱۵۰۰۰ اینها عکس هستند که شما برای میزان ارزش گذاری تعریف میکنید.شما میتونید عکس های دلخواه خود را از مسیر زیر تعریف کنید کاربران»ارزش گذاری» میزان ارزش گذاری سومین جهت که اشاره به مؤسس سایت داره نیز عکس هست.این عکس مربوط به گروه کاربری شماست و شما میتونید عکس های دلخواهی را از مسیر زیر برای گروههای کاربری خود تعریف کنید کاربران»گروهها»گروه کاربری شما» نماد گروه برای بالاترین جهت هم میتوانید از این آموزش استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamsafar 7 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ درود تشکر از توضیحات شما الان در این بخش که شما درجه ی رو دارید چطوری تعریف میشه کرد به دو درجه زیر هم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رستمی 561 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ در 6 دقیقه قبل، CeleBday گفته است : رو دارید چطوری تعریف میشه کرد به دو درجه زیر هم ؟ متوجه نشدم.ممنون میشم بیشتر توضیح بدید؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamsafar 7 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ چطور دو درجه کاربری برا یه کاربر رو بزارم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۵ با کمک این پلاگین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.