ASHKAN58 0 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ با سلام من به دنبال نصب ماژول درگاه پرفکت مانی بر روی انجمن هستم و در این راستا افزونه مخصوص برای IPS رو از سایت پرفکت مانی دانلود کردم که در توضیحاتش قید شده که محتویات آپلود را در روت دانلود و سپس گفته شده که اسکریپت را نصب کنید Installation: 1. Upload contents of "upload" folder to IPS root directory 2. Run install.php script آپلود رو انجام دادم ولی برای نصب اون مشکل دارم چون نه فایل xml داره که از داخل مدیریت و پلاگین ها نصب کنم و نه فایل tar داره که از برنامه ها بخوام نصبش کنم لینک دانلود پلاگینش هم در این ادرس هست : http://perfectmoney.is/IPS.html ممنون میشم در این مورد راهنمائی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سلام همونطور که گفته شده عمل کنید خیلی سادس..فایل مورد نظر رو اپلود کنید در روت ای پی اس 1. Upload contents of "upload" folder to IPS root directory فایل install.php رو فراخانی کنید. 2. Run install.php script ------- مثال : site_shoma.ir/install.php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ASHKAN58 0 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سلام بله آسون بودنش رو متوجه هستم و دقیقا همین کار رو هم انجام دادم و فراخوانی هم کردم ولی خطای زیر رو میده is currently unable to handle this request.................... HTTP ERROR 500 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ تاریخ ارائه مربوط به 2015 هست و تاریخ IPS 4.1به خصوص از 4.1،15 به بعد مربوط به 2016 هست نتیجه این درگاه برای IPS فعلی باید به روز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ASHKAN58 0 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ یعنی خطای اشاره شده در بالا بخاطر بروز نبودن افزونه است ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت صائب کوهپایه 2,592 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ این پیام که شما زدید برای پیکره بندی ارز مشکل داره باید داخل لوگ خطا رو دید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ircfc.ir 584 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سلام توضیح داده دیگه اگه خوب دقت می کردید باید اخر ادرستون install.php رو بزنید و مراحل نصب رو طی کنید + در ضمن بهتر هستش که از زرین پال استفاده بکنید که خیلی هم سریع و بهتر هستش با تشکر یاحق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ASHKAN58 0 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ دوست گرامی ( ircfc) این شما هستی که باید اول دقت کنید و سپس پاسخ بدید اولا اینکه عرض کردم install.php را اخر ادرس اضافه کردم و خطا فوق الذکر رو نشون داد در ثانی بنده با تمامی سیستم های مالی و درگاههای داخلی اشنایی دارم و از درگاه بانک و زرین پال در سایت اصلی ام استفاده میکنم ( neotrade.ir ) پرفکت مانی حساب مالی انلاین هستش مثل پیزا و پی پال که میخوام برای تراکنش های ارزی ( دلار ) از api این سایت در انجمنم استفاده کنم که افزونه اشاره شده رو ارائه کرده برای IPS لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سلام دوست من : ببینید نسخه ای پی بی شما چیه؟ 4 ؟ چه نسخه ای هست؟ این ماژول تنها تا نسخه 3.4.9 قابل اجراست !! پیغام زیر مبنی بر نصب این ماژول در ورژن 3.4.9 که بر روی سایت خودم تست کردم Installation successfull. Now go to Admin CP and rebuild Cache and Languages in order for changes to apply. NOTE: This file should be deleted after successfull installation. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ASHKAN58 0 ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۵ من 4.1.18 هستش و پس با این وصف مشکل از نسخه افزونه خواهد بود ..علی ایحال چون خودم در موارد مشابه هم مشکل داشتم دوست داشتم اساس مشکل رو پیدا کنم در هر حال ممنونم از پیگیری شما دوست گرامی موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.