رفتن به مطلب

مشکل پاز شدن و ارور 403

ارسال های توصیه شده

سلام و خسته نباشید

امروز بعد از اینکه اومدم به اشتباه چند پوشه آپلود کردم درون روت انجمن . انجمن بالا نیمد . چک کردم و فایل های زیر رو پاک کردم . ولی الان انجمن دو تا مشکل براش پیش اومده . نمیدونم بر اثر همینه یا نه . 

توی تاپیکی اگر بخوام لینک یک تاپیک دیگه رو ارسال کنم با عکس زیر رو به رو میشم . 

403.png

مورد دوم هم که مطمئنم به خاطر همین موضوع به وجود اومده همین مشکل پاز کردن انجمن هست . بعد چند ثانیه خود به خود میره روی پاز کردن . 

پاز.png

راهی نداره حل بشه ؟

در مورد ارور 403 میدونم که مربوط به سرور میشه ولی باید دقیقا در موردش چکار کنم ؟

مورد دوم چطور ؟ جفتش همین امروز بعد از پاک کردن فایل های زیر به وجود اومده . 

فایل ها.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

با سلام

وقت بخیر

فایل های IPS رو دوباره آپلود کنید.

موفق باشید

لینک ارسال

در در 1395/11/07, 11:53:52، وحید نامنی گفته است :

با سلام

وقت بخیر

فایل های IPS رو دوباره آپلود کنید.

موفق باشید

سلام و خسته نباشید . ممنون . 

متاسفانه مشکل 403 حل نشده . اون پوشه هایی که پاک کرده بودم مربوط به فایل اسلایدری بود که توی انجمن قرار داده بودم . مشکل پاز کردن حل شد . اما مشکل 403 پا برجاست . کلا وقتی میخوای یک لینک از موضوعات انجمن رو توی یک انجمن دیگه ارسال کنی ارور پدیدار میشه . تا اینجا که این شکلی بوده . یک جورایی میشه گفت با لینک های داخلی مشکل داره . این موضوع رو باید سریعتر حل کنم . چونکه بخش مدیریت و تحریریم بهش احتیاج داره . اگر راه حلی دارید ممنون میشم که بهم بگید . تا اونجایی که من در موردش مطالعه کردم . ارور مربوط به سرور هست . البته وقتی که فقط برای لینک های داخلی این مشکل هست آدم توش میمونه واقعا از سروره یا چیز دیگه . ممنون . 

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

یه نمونه فایل .htaccess  هست اونو دانلود کنید و با .htaccess فعلیتون جایگزین کنید برسی کنید دوباره تا به یک راه حلی برسیم

لینک ارسال

در 7 دقیقه قبل، صائب کوهپایه گفته است :

یه نمونه فایل .htaccess  هست اونو دانلود کنید و با .htaccess فعلیتون جایگزین کنید برسی کنید دوباره تا به یک راه حلی برسیم

ببخشید مسیر هاش رو میگید ؟ یکیش که توی روت هست که پیداش نمیکنم ازش بک آپ بگیرم . حکم چیه ؟

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

همینو بذار داخل روت سایت IPS ایت نیاز به بک اپ هم از این فایل نداری.البته فایل های مخفیت داخل سی پنل  رو روشن کن تا ببینی

لینک ارسال

در 13 دقیقه قبل، صائب کوهپایه گفته است :

همینو بذار داخل روت سایت IPS ایت نیاز به بک اپ هم از این فایل نداری.البته فایل های مخفیت داخل سی پنل  رو روشن کن تا ببینی

هنوز پا برجاست . 

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

الان من که می بینیم لینک ها وارد می شه و خطای 403 نمی ده.

لینک ارسال

در 2 ساعت قبل، Jon Snow گفته است :

هنوز پا برجاست . 

سلام.

٤٠٣ يا همون ارور دسترسى چند حالت بيشتر نداره:

١) premisson دايركتورى ها صحيح نيست.

٢) hotlink protect رو بد كانفيگ كرديد

٣) مرورگر كش كرده

٤) كش از طرف ISP اينترنتتون ميتونه باشه ( ممنوعه اما بنا به دلايلى بعضى ISP ها استفاده ميكنن).

براى اولى كه دايركتورى public_html دسترسى ٧٧٧ و باقى دايركتورى ها ٧٥٥ و فايل ها ٦٤٤ و فايل هايى مثل config-global.php دسترسى ٤٠٠ بايد باشه.

براى مورد دوم در فايل .htaccess كدهاى مربوط به هاتلينك رو حذف كنيد.

در مورد سوم هم كش مرورگر بايد پاك بشه و يا از مرورگر ديگه اى با مرورگر هاى ديگه sync نشده استفاده بشه.

مورد آخر هم با روش هاى معمول تغيير IP يا يه vps ميتونيد چك كنيد آيا انجام ميدن يا نه. زنگ هم بزنيد بهشون جورى هاشا ميكنن كه خودتونم باورتون ميشه ندارن، با يكم پافشارى اگر مشكل از ISP باشه حل ميشه.

شايد دليل ديگه هم داشته باشه كه من نميدونم، در اين صورت دوستان لطفا راهنمايى كنيد.

لینک ارسال

در 58 دقیقه قبل، وحید نامنی گفته است :

الان من که می بینیم لینک ها وارد می شه و خطای 403 نمی ده.

سلام آقا وحید عزیز . 

شما دقیقا با چی چک کردین ؟ با همون یوزر معمولی یا مال خودم ؟ چونکه برای من هنوز مشکل داره .

در 30 دقیقه قبل، محسن اسماعیلی گفته است :

سلام.

٤٠٣ يا همون ارور دسترسى چند حالت بيشتر نداره:

١) premisson دايركتورى ها صحيح نيست.

٢) hotlink protect رو بد كانفيگ كرديد

٣) مرورگر كش كرده

٤) كش از طرف ISP اينترنتتون ميتونه باشه ( ممنوعه اما بنا به دلايلى بعضى ISP ها استفاده ميكنن).

براى اولى كه دايركتورى public_html دسترسى ٧٧٧ و باقى دايركتورى ها ٧٥٥ و فايل ها ٦٤٤ و فايل هايى مثل config-global.php دسترسى ٤٠٠ بايد باشه.

براى مورد دوم در فايل .htaccess كدهاى مربوط به هاتلينك رو حذف كنيد.

در مورد سوم هم كش مرورگر بايد پاك بشه و يا از مرورگر ديگه اى با مرورگر هاى ديگه sync نشده استفاده بشه.

مورد آخر هم با روش هاى معمول تغيير IP يا يه vps ميتونيد چك كنيد آيا انجام ميدن يا نه. زنگ هم بزنيد بهشون جورى هاشا ميكنن كه خودتونم باورتون ميشه ندارن، با يكم پافشارى اگر مشكل از ISP باشه حل ميشه.

شايد دليل ديگه هم داشته باشه كه من نميدونم، در اين صورت دوستان لطفا راهنمايى كنيد.

احتمال میدم مورد یک باشه . آخه وقتی که پابلیک رو 755 کردم هر تاپیکی رو که باز میکردم ارور 403 میداد . 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا بتوانیم تجربه بهتری در زمان استفاده از سایت برای شما ایجاد نماییم. سیاست حریم خصوصی.