رفتن به مطلب

دانلود Stop Talking Alone

ارسال‌های توصیه شده

• مدیر کل بازنشسته سایت

Stop Talking Alone

این افزونه به شما کمک می کند که تنها با اضافه کردن یک اطلاع و پنهان کردن ویرایشگر زمانی که تنها یک کاربر در مکالمه فعال است گفتگو کنید.

This plugin will help you to not to talk alone by adding a notice and hiding the editor when only one user is active in the conversation.

• پسند 3
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خدا قوت خوبید؟

بخاطر یه سوال که نیازی به تاپیک زدن نبود از چت باکس بن شدیم :(

الان این افزونه فارسی ساز هم داره

باید روی خود افزونه بروز رسانی بکنیم یا در بخش زبان فارسی بروز رسانی کنیم؟؟

چون بنده در بخش زبان فارسی بروز رسانی کردم ولی تنظیمات افزونه فارسی نشد :(

البته چندین افزونه که فارسی ساز دارند هم اینطوری هستند

ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

یاحق

• پسند 1
لینک ارسال

سلام

نحوه نصب فارسی ساز های پلاگین و برنامه ها همون بروزرسانی فارسی ساز هست

اگر فارسی نشده دلیلش اینه اون بخش به فارسی تبدیل نشده.

• پسند 3
لینک ارسال

در 17 دقیقه قبل، علی یوسفلاوی گفته است :

سلام

نحوه نصب فارسی ساز های پلاگین و برنامه ها همون بروزرسانی فارسی ساز هست

اگر فارسی نشده دلیلش اینه اون بخش به فارسی تبدیل نشده.

سلام

اخه کلا هیچ چیزی فارسی نیستش انگار که همون نسخه انگلیسی رو بعنوان فارسی گذاشتند :(

بازم ممنون از توضیحاتتون :)

با تشکر

یاحق

• پسند 1
لینک ارسال

در ۱ ساعت قبل، ircfc گفته است :

سلام

اخه کلا هیچ چیزی فارسی نیستش انگار که همون نسخه انگلیسی رو بعنوان فارسی گذاشتند :(

بازم ممنون از توضیحاتتون :)

با تشکر

یاحق

سلام.

داخل بخش دانلود دوتا فايل هست، اوليش فايل اصليه و دوميش كه آخرش Persian نوشته شده فارسى شده هست. شما احتمالا فايل اصلى رو دانلود ميكنيد و ترجمه شده رو نه. اگر فايل درست رو دانلود كرديد، با اسكرين شات بفرماييد كجا انگليسيه.

ویرایش شده توسط محسن اسماعیلی
  • پسند 4
لینک ارسال

اینم اضافه کنم همونطور که جناب اسماعیلی گفتند ۲ تا فایل هست

در واقع افزونه ها به طور کلی فارسی میشن

مثال همین افزونه که شما نسخه فارسیش رو بابد دانلود کنید و در بخش افزونه ها نصب کنید

یعنی فایل جدایی برای فارسی سازی نداره

• پسند 4
لینک ارسال

فكر كنم من مشكل شمارو متوجه شدم، افزونه رو نصب ميكنيد شما و سپس به بخش فارسى سازى ميريد و فايل دوم كه آخرش persian هست رو ميريزيد ( كه اشتباهه، البته براى هر كسى به خاطر شباهت فايل هاى xml اين مشكل ميتونه پيش بياد).

يك توضيح لازمه اينجا بدم:

١) فايل xml زبان فقط براى برنامه ها هست كه سيستم اجازه خروجى گرفتن ازشون رو به ما ميده و ما ميتونيم براى فارسى سازى ازشون استفاده كنيم.

٢) افزونه ها رو نميشه از فايل ترجمشون خروجى گرفت بنابر اين نميشه از بخش فارسى سازى ترجمه هارا با فايل xml وارد كرد، پس اومديم خود افزونه رو لغاتش رو فارسى كرديم كه مشكلمون حل بشه.

٣) هم برنامه و هم افزونه رو ميتونيد از بخش فارسى سازى>ترجمه زبان مورد نظر با پيدا كردن كليد هاى زبانى ترجمه كرد (اما همونطور كه قبل تر گفته شد در خروجى ترجمه افزونه ها رو به ما نميده؛ همچنين با پاك كردن افزونه ترجمه هاشم حذف ميشن).

الان شما كافيه فايل اى كه آخرش كلمه persian نوشته شده رو در بخش افزونه ها نصب كنيد تا به زبان فارسى مشاهدش كنيد.

اميدوارم كه مفهوم بوده باشه. اگر بازهم مشكلى بود بفرماييد.

• پسند 5
لینک ارسال

در 20 ساعت قبل، محسن اسماعیلی گفته است :

فكر كنم من مشكل شمارو متوجه شدم، افزونه رو نصب ميكنيد شما و سپس به بخش فارسى سازى ميريد و فايل دوم كه آخرش persian هست رو ميريزيد ( كه اشتباهه، البته براى هر كسى به خاطر شباهت فايل هاى xml اين مشكل ميتونه پيش بياد).

يك توضيح لازمه اينجا بدم:

١) فايل xml زبان فقط براى برنامه ها هست كه سيستم اجازه خروجى گرفتن ازشون رو به ما ميده و ما ميتونيم براى فارسى سازى ازشون استفاده كنيم.

٢) افزونه ها رو نميشه از فايل ترجمشون خروجى گرفت بنابر اين نميشه از بخش فارسى سازى ترجمه هارا با فايل xml وارد كرد، پس اومديم خود افزونه رو لغاتش رو فارسى كرديم كه مشكلمون حل بشه.

٣) هم برنامه و هم افزونه رو ميتونيد از بخش فارسى سازى>ترجمه زبان مورد نظر با پيدا كردن كليد هاى زبانى ترجمه كرد (اما همونطور كه قبل تر گفته شد در خروجى ترجمه افزونه ها رو به ما نميده؛ همچنين با پاك كردن افزونه ترجمه هاشم حذف ميشن).

الان شما كافيه فايل اى كه آخرش كلمه persian نوشته شده رو در بخش افزونه ها نصب كنيد تا به زبان فارسى مشاهدش كنيد.

اميدوارم كه مفهوم بوده باشه. اگر بازهم مشكلى بود بفرماييد.

سلام

خدا قوت خوبید؟

بله حالا شد وقتی زبان فارسی افزونه رو روی خود افزونه مورد نظر بروزرسانی می کنیم فارسی میشه :)

واقعا ممنونم

فقط اگه زحمتی نیستش بنده رو از بخش محرومین چت باکس در بیارید واقعا بی انصافیه که بخاطر یه سوال که نیازی به تاپیک نبود بن شدم در حالی که بقیه سوال و جواب می کنند و بن نمیشن :(

با تشکر

یاحق

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi
در 18 دقیقه قبل، ircfc گفته است :

فقط اگه زحمتی نیستش بنده رو از بخش محرومین چت باکس در بیارید واقعا بی انصافیه که بخاطر یه سوال که نیازی به تاپیک نبود بن شدم در حالی که بقیه سوال و جواب می کنند و بن نمیشن :(

۴۸ ساعت زمان می بره و محرومیت شما تمام می شه. قبلا ما یک بندی داشتیم که نوشته بودید حتی به خاطر اینکه سوال کوچیکی هست و یا اینکه ارزشی نداره. چون فکر می کردیم زمانی که سوال نوشته شده نپرسید همه رعایت می کنند. اونهایی که هم رعایت نکردید با تصویر برای من ارسال کنید مطمئنا بدون اعمال قانون نبوده.

موفق باشید

• پسند 4
لینک ارسال

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...