MrAmir 47 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ سلام دوستان قسمت دنبال میکنم مشکل پیدا کرده , هم تاپیک ها هم کاربران , نه میشه فالو کرد نه میشه انفالو کرد ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Abbas Ma 337 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ در ۱ ساعت قبل، Amir_HosseinM گفته است : سلام دوستان قسمت دنبال میکنم مشکل پیدا کرده , هم تاپیک ها هم کاربران , نه میشه فالو کرد نه میشه انفالو کرد ؟ سلام . خیلی عذر میخوام ولی شما دارید چکار میکنید که این موارد براتون پیش میاد ؟ یک دسترسی بدید به یک فرد خبره تا تمام مشکلاتتون رو بگیره . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrAmir 47 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۵ در 3 دقیقه قبل، Jon Snow گفته است : سلام . خیلی عذر میخوام ولی شما دارید چکار میکنید که این موارد براتون پیش میاد ؟ یک دسترسی بدید به یک فرد خبره تا تمام مشکلاتتون رو بگیره . سلام ! والا من هیچکاری نمیکنم ! انجمن رو اپدیت کردم به نسخه جدید میبینم تو نسخه جدید تمام قسمت ها مشکل داره , چیکار باید بکنم ؟! الان یک سری از تالار ها گزینه لایک غیرفعاله از یک طرف هم گزینه دنبال میکنم برای تاپیک ها و کاربران غیرفعاله , کاربران یا تاپیک هایی هم که دنبال کردن نمیتونن لغو کنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شایان آباد 273 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۵ درود بر شما از منو کناری پنل قسمت های زیر برید : سیستم ← پشتیبانی ← قسمتی به درستی کار نمیکند ← ادامه × ببینید به کجا ایراد میگیره درست نشد فایل های اصلی رو یک بار دیگه جایگزین کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrAmir 47 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۵ دوستان این مشکل حل شد , فکر میکنیم یک افزونه نصب کرده بودم که یادم نمیاد اسمش رو بعد از غیر فعال کردن افزونه مشکلش حل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.