MrAmir 47 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ سلام خدمت دوستان , من این هوک رو نصب کردم , تنظیماتش هم به نظرم درسته اما وقتی روی گزینه mention کلیک میکنم و یک شخص رو تگ میکنم از ظاهر تگ مشخصه که کار نمیکنه , چون رنگ عنوان کاربری اعمال نمیشه , اطلاعیه ای هم ارسال نمیشه کش رو هم حذف کردم , دوستان راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
3a31d 59 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ سلام دوست من.. لطفا عکسی از تنظیمات خودتون رو به صورت کامل بزارید.. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrAmir 47 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ در 19 دقیقه قبل، 3a31d گفته است : سلام دوست من.. لطفا عکسی از تنظیمات خودتون رو به صورت کامل بزارید.. تمام حالت هارو حتی حالت های غلط رو هم تست کردم اما اتفاقی نمیافته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12,145 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ با سلام تا اونجایی که یادم میاد این مد با نام های کاربری فارسی مشکل داشت و به همین خاطر ما حالت Add mentions link in user info رو فعال کردیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrAmir 47 ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ در 30 دقیقه قبل، وحید نامنی گفته است : با سلام تا اونجایی که یادم میاد این مد با نام های کاربری فارسی مشکل داشت و به همین خاطر ما حالت Add mentions link in user info رو فعال کردیم. در انجمن هیچ نام کاربری فارسی وجود نداره با توجه به اینکه فرمودید دیگه نسخه 3 پشتیبانی نمیشه ترجیحا به دنبال اپدیت به نسخه 4 هستم و باید از این مد و مشکلش گذشت تا اپدیت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.