رفتن به مطلب

برای شروعی حرفه ای آماده اید ؟!

سایت ساز IPSنسخه ۴.۴.۹
فارسی ساز IPS ۴.۴بیلد ۵
تاریخ هجری شمسینسخه ۴.۷.۳

توجه کنیدبرای دانلود فایل های اختصاصی باید سایت خود راثبت کنید. اطلاعات بیشتر.

جستجو در
  • تنظیمات بیشتر ...
نمایش نتایجی که شامل ...
جستجو در ...

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

saeedjafari

اررور در فایل init.php

پست های پیشنهاد شده

با سلام وقت بخیر

انجمن من

این اررور رو میزنه : 

 

Fatal error: Call to undefined method IPS\cms\Databases::getDatabaseDataFromStore() in /home2/qomtwitt/domains/radinclinic.ir/public_html/forum/init.php(442) : eval()'d code on line 31 Fatal error: Call to undefined method IPS\cms\Databases::getDatabaseDataFromStore() in /home2/qomtwitt/domains/radinclinic.ir/public_html/forum/init.php(442) : eval()'d code on line 31

 

ممنون میشم راهنمایی کنید

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در هم اکنون، saeedjafari گفته است :

با سلام وقت بخیر

انجمن من

این اررور رو میزنه : 

 


Fatal error: Call to undefined method IPS\cms\Databases::getDatabaseDataFromStore() in /home2/qomtwitt/domains/radinclinic.ir/public_html/forum/init.php(442) : eval()'d code on line 31 Fatal error: Call to undefined method IPS\cms\Databases::getDatabaseDataFromStore() in /home2/qomtwitt/domains/radinclinic.ir/public_html/forum/init.php(442) : eval()'d code on line 31

 

ممنون میشم راهنمایی کنید

 

سلام
این 4 روش رو امتحان کنید :
1- به قسمت پشتیانی خود کنتر ل پنلتون بردید و اونجا ایرادات رو بررسی کنید....
2- افزونه یا برنامه ایی رو که نصب کردید رو غیر فعال کنید ؟

3- تا اونجایی که من اطلاع دارم چون صفحه رو کلا سفید نمایش میده باید مموری سایتتون رو به هاستتون بگید که افزایش بدن مثلا 256
4- به هاستتون برید و کد خطایی رو در لاین 31 نمایش میده رو پاک کنید .....

/public_html/forum/init.php(442) : eval()'d code on line 31

ولی من بیشتر این احتمال رو میدم که افزونه یا برنامه ایی رو نصب کردید که مشکل داشته...................

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 6 ساعت قبل، یادگاری گفته است :

سلام
این 4 روش رو امتحان کنید :
1- به قسمت پشتیانی خود کنتر ل پنلتون بردید و اونجا ایرادات رو بررسی کنید....
2- افزونه یا برنامه ایی رو که نصب کردید رو غیر فعال کنید ؟

3- تا اونجایی که من اطلاع دارم چون صفحه رو کلا سفید نمایش میده باید مموری سایتتون رو به هاستتون بگید که افزایش بدن مثلا 256
4- به هاستتون برید و کد خطایی رو در لاین 31 نمایش میده رو پاک کنید .....


/public_html/forum/init.php(442) : eval()'d code on line 31

ولی من بیشتر این احتمال رو میدم که افزونه یا برنامه ایی رو نصب کردید که مشکل داشته...................

برای حذف برنامه یا مد باید به کودوم قسمت هاست برم ؟؟

با تشگر

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

لطفا دوست عزیز هر زمان تاپیک می زنید و یا مشکلی بر می خورید نیاز نیست که به من پیام خصوصی بزنید. چون بقیه دوستان هم نمی زنن و قوانین رو مطالعه می کنن.

راه حل های ۱ و ۲  که دوست عزیزمون @یادگاری فرمودن رو انجام بدید. برای حذف مد ها هم آموزش نصب مد های IPS رو مطالعه کنید. لینکش در قسمت راهنمای کاربری موجوده.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در ۱ ساعت قبل، وحید نامنی گفته است :

با سلام

لطفا دوست عزیز هر زمان تاپیک می زنید و یا مشکلی بر می خورید نیاز نیست که به من پیام خصوصی بزنید. چون بقیه دوستان هم نمی زنن و قوانین رو مطالعه می کنن.

راه حل های ۱ و ۲  که دوست عزیزمون @یادگاری فرمودن رو انجام بدید. برای حذف مد ها هم آموزش نصب مد های IPS رو مطالعه کنید. لینکش در قسمت راهنمای کاربری موجوده.

موارد 1 و2 دسترسی ندارم که برم

منتطرم ببینم هاست چی میگه

برای حذف مد و یا برنامه ها از هاست باید چه کرد ؟

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 دقیقه قبل، saeedjafari گفته است :

موارد 1 و2 دسترسی ندارم که برم

یعنی مدیریت بالا نمیاد ؟

اگر بله صفحه سفید هست یا خطای دیگه ؟

اگر صفحه سفید هست به پشتیبانی هاست تون بگید نمایش خطا ها رو موقتا فعال کنند که ببینیم چه خطایی وجود داره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله عرض کردم. به همین دلیل پیام خصوصی دادم.همون خاهایی که نوشتم میاد

از دیشب اینجوریه

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 10 دقیقه قبل، saeedjafari گفته است :

بله عرض کردم. به همین دلیل پیام خصوصی دادم.همون خاهایی که نوشتم میاد

از دیشب اینجوریه

 

من دقت نکرده بودم. روش زیر رو تست کنید :

نقل قول

به فضای هاست برید و در پوشه ی application برنامه های مورد نظر رو حذف کنید. قبل حذفشون اول یه بک آپ ازشون بگیرید.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 11 دقیقه قبل، وحید نامنی گفته است :

من دقت نکرده بودم. روش زیر رو تست کنید :

 

چندتا پوشه رو حذف کدم تغییری نشد

کل پوشه ها رو حذف کردم صفحه سفید شد

 

وقتی سایت رو هم میخای ران کنی این پیام میاد : 

 

خطایی رخ داده است (خطا 500)

در حال حاضر سایت با خطای فنی روبرو شده است و متاسفانه هم اکنون امکان نمایش سایت نمی باشد. 

لحظاتی دیگر مراجعه بفرمایید یا با کلیک بر روی دکمه زیر دوباره سعی بفرمایید. 

 

 

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کل پوشه ها رو نباید حذف کنید دیگه ! فقط اونی که مشکل دار بود که اسمش commerce بود.

اگر پشتیبانی تون جواب داد بهشون بگید که بکاپ رو بازگردانی کنند.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • اضافه کردن...