رفتن به مطلب

سفید آمدن تاپیک های دارای تگ یا برچسب


ارسال های توصیه شده

سلام

 

متأسفانه وقتی یک تاپیک میذارم که داخلش برچسب تعیین میکنم، اون تاپیک ثبت میشه، ولی صفحه ی تاپیک کاملاً سفید میاد.

این اتفاق هم برای ادمین می افته و هم برای کاربرها. فقط تاپیک هایی صفحه شون باز میشه که برچسب ندارن....

 

البته از اول اینجوری نبود و الان یه مدت کوتاهه که این مشکل به وجود اومده... 

 

این نمونه تاپیک تگ دار که باز نمیشه: http://anjoman.basijna.ir/topic/33-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%B3%D8%AA/

 

این نمونه تاپیک بدون تگ که باز میشه: http://anjoman.basijna.ir/topic/32-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%DA%AF%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%B1/

 

ممنون میشم اگر راهنمایی کنید..

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

با سلام

به نسخه 3.4.8 بروز کنید سپس بررسی کنید که آیا مشکل برطرف می شه یا خیر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

به نسخه 3.4.8 بروز کنید سپس بررسی کنید که آیا مشکل برطرف می شه یا خیر

 

سلام

 

به شکل صحیح به نسخه ی 3.4.8 آپدیت کردم .... ولی مشکل همچنان پابرجاست...

نمونه ش این پستی که الان گذاشتم: 

http://anjoman.basijna.ir/topic/34-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%84%D8%B3%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%86%D9%87-%D8%B3%D8%A4%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%9F/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

 

مد خاصی نصب کردید؟اگر بله پاکش کنید و دوباره برسی کنید

 

این روش رو هم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

Look & Feel  >  Template Tools

از این مسیر قالب رو Recache کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

 

مد خاصی نصب کردید؟اگر بله پاکش کنید و دوباره برسی کنید

 

این روش رو هم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید

Look & Feel  >  Template Tools

از این مسیر قالب رو Recache کنید

 

هیچ مد خاصی نصب نکردم...

و اصلاً این مشکل رو نداشتم و اخیراً رخ داده

 

الان متأسفانه بجای اینکه قالب رو recache کنم، پست ها رو recache all کردم و کلاً سایت از دست رفت...  :sad1:  http://anjoman.basijna.ir/

 

آخرین خطاهای لوگ شده هم هیچ ربطی به این مسئله ندارن:

 

 
[08-Jun-2015 19:08:30 UTC] PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/basijna/public_html/anjoman/adchin/applications/core/sources/classes/jdatetime.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/basijna/public_html/anjoman/ips_kernel/') in /home/basijna/public_html/anjoman/admin/sources/base/core.php on line 1151

[08-Jun-2015 19:08:42 UTC] PHP Warning: require_once(/home/basijna/public_html/anjoman/admin/applications/core/sources/classes/jdatetime.class.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/basijna/public_html/anjoman/admin/sources/base/core.php on line 1151

[08-Jun-2015 19:08:42 UTC] PHP Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/basijna/public_html/anjoman/admin/applications/core/sources/classes/jdatetime.class.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/home/basijna/public_html/anjoman/ips_kernel/') in /home/basijna/public_html/anjoman/admin/sources/base/core.php on line 1151

 

 

نه تنها الان غش کرده، بلکه وقتی میخاستم هوک ها رو بعد از آپدیت مجددا فعال کنم هم غش کرد... و من کلاً بیخیال هوک ها شدم... 

 

عجیبه که چرا اینجوریه... 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

قالبتون رو از نو نصب کنید احتمال 90% از قالبتون هست

 

قالب دیفالت IPB هست....

و ضمناً الان که سایت از کار افتاده اصلاً به پنل مدیریت دسترسی ندارم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عجب!

 

فایل هارو دوباره اپلود و اپگرید کنید چون این اصلا امکان نداره خود به خود انجمن اینجوری بشه...

 

چون اطلاع دقیقی از هاست ایران دات نت ندارم شاید مشکل شما از سمت هاستینگ باشد چون مشکلاتی که شما دخالتی در ان ندارید از سمت هاست میباشد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عجب!

 

فایل هارو دوباره اپلود و اپگرید کنید چون این اصلا امکان نداره خود به خود انجمن اینجوری بشه...

 

چون اطلاع دقیقی از هاست ایران دات نت ندارم شاید مشکل شما از سمت هاستینگ باشد چون مشکلاتی که شما دخالتی در ان ندارید از سمت هاست میباشد

 

فایل ها رو مجددا گذاشتم، ولی اجازه ی آپگرید مجدد نمیده:

 

Warning: You must select to upgrade at least one application

 
core.pngIP.Board 3.4.8 Up To Date

 

 

 

 

ظاهراً باید به بکاپ قبل از آپگرید برگردونم و مجددا آپگرید کنم.... :(

 

اما امیدوارم پیش از اون راه حلی پیدا شه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

اون خطا می گه که فایل تاریخ شمسی در جایی که باید باشه نیست. دوباره محتویات پوشه upload مد تاریخ شمسی رو آپلود کنید.

اگر مشکل بر طرف نشد طبق آموزش زیر عمل کنید و خطایی که می ده رو بگذارید :

http://ipsfarsi.com/topic/16740-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D9%81%DB%8C%D8%AF/

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا بتوانیم تجربه بهتری در زمان استفاده از سایت برای شما ایجاد نماییم. سیاست حریم خصوصی.