Hossein_gfx مهمان ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید دوستان ببخشید من اطلاعات کامل وارد میکنم نام دیتابیس پسوورد و ... کامل همشو طبق آموزش داخل انجمن طی میکنم ولی وقتی که اخر میرسم یعنی قسمت استارت اینستالل وقتی روی دکمه ابی استارت اینستال کلیک میکنم صفحه سفید میاد مشکل چیه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Matt 5 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ باسلام میشه عکس بدید؟ تا بیشتر کمکتون کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hossein_gfx مهمان ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ داداش فقط سفید میاره بعد از استارت میزنی که عملیات نصب انجام بشه صفحه سفید میاد مرحله 7 رو میگم وقتی روی دکمه Start Installation بعد از این صفحه سفید میاد مشکل از اسکریپت نیست چون از اینجا دانلود کردم و بعد نصب کردم دیشب روی هاست دیگه ای که پاک شده هاست بعد مشکل از هاست نباشه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میثاق 8 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ یه بار هاست رو کلا پاک کن ، دوباره آپلود کنشاید فایل ها ناقص باشند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hossein_gfx مهمان ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ درود چند بار تست کردم فایل ها به صورت کامل اپلود میشن همه چی کامل اپلود میشه دیتابیس هارم کامل میزنم فقط قسمت SQL Table Prefix: خالی میزارم و این قسمت رو MySQL Table Type: myasam موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میثاق 8 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ روی هاستینگ دیگه تست کنید میتونید با هاستینگ های رایگان هم یه تست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Matt 5 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ داداش فقط سفید میاره بعد از استارت میزنی که عملیات نصب انجام بشه صفحه سفید میاد مرحله 7 رو میگم وقتی روی دکمه Start Installation بعد از این صفحه سفید میاد مشکل از اسکریپت نیست چون از اینجا دانلود کردم و بعد نصب کردم دیشب روی هاست دیگه ای که پاک شده هاست بعد مشکل از هاست نباشه؟؟؟ به احتمال خیلی زیاد از هاسته هاستت چیه؟ لینوکس یا ویندوز؟ درود چند بار تست کردم فایل ها به صورت کامل اپلود میشن همه چی کامل اپلود میشه دیتابیس هارم کامل میزنم فقط قسمت SQL Table Prefix: خالی میزارم و این قسمت رو MySQL Table Type: myasam موفق باشید عزیز به صورت مثال این طوری اوکی کنید مال خودم اینه Database details SQL Host: Database Name: SQL Username: SQL Password: SQL Table Prefix: MySQL Table Type Use MyISAM if unsure MYISAMINNODB لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام لطفا اسکریپت تست ملزومات هاستینگ قبل از نصب IPB رو نصب کنید و نتایج رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.