ALIREZA_PROMIS 2 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشید من چند روزه انجمنم مشکل پیدا کرده و نمی دونم مشکلش از کجاست! وقتی وارد اکانتم میشم و یه تاپیک باز می کنم یا به آدرس جدیدی میرم خود به خود از اکانت خارج میشه و همین طور کدهای جاوا اسکریپت کار نمی کنن کسی میدونه مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sara ViPeR 29 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ پنل ادمین سالمه ؟! اگه اونم این مشکلو داره بگید فک کنم بدونم از کجاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALIREZA_PROMIS 2 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ پنل ادمین سالمه ؟! اگه اونم این مشکلو داره بگید فک کنم بدونم از کجاس خیر پنل هم یه جورایی از کار افتاده یعنی منوهاش خوب کار نمی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sara ViPeR 29 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ بنده صبح با این موضوع مشابه بخورد کردم که از هاستینگ بود ! و کلا با جاوا اسکریپت مشکل داشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام minify رو غیرفعال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALIREZA_PROMIS 2 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام minify رو غیرفعال کنید. سلام ممنون میشه بگید کدوم قسمته؟ توی پنل ادمینه؟ اخه قسمت جست و جو پنل کار نمی کنه نمی دونم کجاست! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سلام ممنون میشه بگید کدوم قسمته؟ توی پنل ادمینه؟ اخه قسمت جست و جو پنل کار نمی کنه نمی دونم کجاست! System Setting > General Configuration لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALIREZA_PROMIS 2 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ System Setting > General Configuration ممنون از راهنماییتون ولی بازم مشکل داره و کار نمی کنه پنل هم کار نمی کنه منوهاش فک کنم همون جور که Mr.Mobin گفت مشکل از هاست باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ این رو تست کنید که سرور شما آماده باشه : http://ipsfarsi.com/topic/12914-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D9%82%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D8%B5%D8%A8-IPB/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALIREZA_PROMIS 2 ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی عجیبه! خودتون مشاهده کنید : http://www.neghab.in/check_requirements.php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.