legendsms 0 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ باسلام وخسته نباشید بنده الان انجمن اسکن کردم این باگ هارو داره میشه لطف بکنید چطوره میتونم این باگ هارو ببندم ممنون میشم This file may contain malicious executable code: /home/legends2/domains/siteman/public_html/forum/interface/ipsconnect/ipsconnect.phpThis file may contain malicious executable code/home/legends2/domains/siteman/public_html/forum/admin/sources/loginauth/convert/newauth.phpThis file may contain malicious executable code/home/legends2/domains/siteman/public_html/forum/admin/sources/classes/output/publicOutput.phpThis file may contain malicious executable code/home/legends2/domains/siteman/public_html/forum/admin/sources/base/core.phpThis file may contain malicious executable code/home/legends2/domains/siteman/public_html/forum/admin/applications/core/modules_admin/settings/settings.phpThis file may contain malicious executable code: /home/legends2/domains/siteman/public_html/forum/ips_kernel/classUpload.php لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اینکه باگ نیست. با چی اسکن کردید؟ اسکنر کنترل پنل هاست؟ فایل ها رو از همینجا دانلود کردید؟ false alarm هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
legendsms 0 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ بله فایل ها رو ازهیمن جا دانلود کردم ازاسکنر هاست اسکنر وردپرس واسکنر wordfence استفاده کردم که این باگ هارو پیدا کرد من چطوری اینارو رفع بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ با سلام دقت بفرمایید : This file may contain malicious executable code همون طور که پر رنگ کردم نوشته شده ممکن است. این فایل ها هیچ مشکلی ندارند، کد ها رو بررسی کردم، مشکلی نبود. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
legendsms 0 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ یعنی نمیتونن هک بکنن؟؟؟ سایت رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ خیر این فایل ها مشکلی ندارند. دلیل اینکه گفته شده ممکنه مخرب باشن اینه که برای اتصال به IPS های دیگه استفاده می شه. خود خطا همن گفته ممکنه! 100 درصد نگفته مشکل داره. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
legendsms 0 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی ازشما متشکرم میشه یه راهنمایی بکنید من برای ساخت جامعه مجازی ازچه اسکریپی استفاده بکنم پی اچ پی فاکس که کلا باگ هست باید پولی خرید که نیمخواهم هزینه بکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی ازشما متشکرم میشه یه راهنمایی بکنید من برای ساخت جامعه مجازی ازچه اسکریپی استفاده بکنم پی اچ پی فاکس که کلا باگ هست باید پولی خرید که نیمخواهم هزینه بکنم این مورد در گفت و گو آزاد مطرح کنید. با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.