رفتن به مطلب

چند سوال در رابطه با ادیتور IPS 4


ارسال های توصیه شده

سلام. من هنگام کار با این انجمن ساز (IPS 4) به چند مشکل تو قسمت ادیتور برخورد کردم

 

اول این که اگه یک دکمه جدید به ادیتور اضافه کردیم چطور میشه بعدا ویرایش کرد؟ برای مثال میخوام بعد از ثبت آیکونش رو تغییر بدم. اما وقتی روی دکمه مورد نظر کلیک می کنم به جز تنظیمات مخصوص گروه کاربری چیز دیگه ای نمایش داده نمیشه. البته به جز حذف. یعنی باید حذف کنم بعد دوباره با تغییرات جدید ثبتش کنم؟

 

سوال دوم من در مورد یه امکان خیلی مفید هست که تو نسخه 3 هست. ولی تو نسخه 4 هرچقدر گشتم پیدا نکردم. اینکه تو نسخه 3 یک قسمت هست به عنوان Manage Media Tag که به وسیله اون می شه طوری تنظیم کرد که وقتی لینک ویدیویی تو آپارات رو مستقیما توی ادیتور قرار بدیم به صورت خودکار به پخش آنلاین تبدیل بشه. ولی این ویژگی تو 4 ظاهر نیست.

 

سوال سوم من هم مربوط به دکمه های اضافه شده هست. من یک دکمه اضافه کردم به ادیتور. بعد برای تست به انجمن رفتم. وقتی روی آیکون دکمه کلیک کردم یک پنجره پاپ آپ باز شد تا مقدار مورد نظر رو وارد کنم. اما پس از وارد کردن و زدن OK هیچ اتفاقی نمی افته.

 

این مشکلات به خاطر بتا بودن هست یا من دچار اشتباه شدم؟ اگه دوستان راهنماییم کنن ممنون میشم.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

با سلام :)

ابتدا این تاپیک رو مطالعه کنید :

http://ipsfarsi.com/topic/15708-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7/

 

اول این که اگه یک دکمه جدید به ادیتور اضافه کردیم چطور میشه بعدا ویرایش کرد؟ برای مثال میخوام بعد از ثبت آیکونش رو تغییر بدم. اما وقتی روی دکمه مورد نظر کلیک می کنم به جز تنظیمات مخصوص گروه کاربری چیز دیگه ای نمایش داده نمیشه. البته به جز حذف. یعنی باید حذف کنم بعد دوباره با تغییرات جدید ثبتش کنم؟

 

بعد از نصب در مسیر زیر آیکون شما قرار داره که می تونید عوض کنید که اول پوشه شما custom خواهد داشت :

applications/core/interface/ckeditor/ckeditor/plugins/

از اونجایی که همه چی از سایت ckeditor قابل دریافت هست در نتیجه این امکان به طور مستقیم از طریق AdminCP برای ویرایش نیست. شما می تونید به همون مسیر بالا برید و فایل plugin.js که درون پوشه هست رو ویرایش کنید.

 

سوال دوم من در مورد یه امکان خیلی مفید هست که تو نسخه 3 هست. ولی تو نسخه 4 هرچقدر گشتم پیدا نکردم. اینکه تو نسخه 3 یک قسمت هست به عنوان Manage Media Tag که به وسیله اون می شه طوری تنظیم کرد که وقتی لینک ویدیویی تو آپارات رو مستقیما توی ادیتور قرار بدیم به صورت خودکار به پخش آنلاین تبدیل بشه. ولی این ویژگی تو 4 ظاهر نیست.

 

این مورد بحث و مطرح شده بود در انجمن IPS ولی دقیق یادم نمیاد به کجا رسید. می گردم تا پیدا کنم :)

 

سوال سوم من هم مربوط به دکمه های اضافه شده هست. من یک دکمه اضافه کردم به ادیتور. بعد برای تست به انجمن رفتم. وقتی روی آیکون دکمه کلیک کردم یک پنجره پاپ آپ باز شد تا مقدار مورد نظر رو وارد کنم. اما پس از وارد کردن و زدن OK هیچ اتفاقی نمی افته.

 

 

باید دید شما چه نوع کدی برای دکمه تون وارد کردید که بشه فهمید مشکل از کجاست ولی مشکلی از این نظر نداره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون. تو جواب سوال اول متوجه شدم. ولی کاش کاری کنن تا بشه از خود انجمن هم تغییر داد. ولی اگه Media Tag اضافه بشه خیلی خوب میشه که امیدوارم اضافه بشه. نشد هم با پلاگین میشه درستش کرد. ولی تو خود سیستم به صورت پیش فرض باشه به نظرم بهتره!

 

اما تو جواب سوال سوم من دکمه ای واسه درصد پیشرفت اضافه کردم. فکر کنم دلیلش به خاطر این باشه که دوبار از {option} استفاده کردم. استفاده بیش از یکبار مشکلی ایجاد می کنه؟ چون نوار درصد طوری طراحی شده که هم از مقدار درصد وارد شده برای عرض نوار استفاده کنه و هم داخلش مقدار درصد رو به عدد بنویسه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • بنیان گذار IPSFarsi

ممنون. تو جواب سوال اول متوجه شدم. ولی کاش کاری کنن تا بشه از خود انجمن هم تغییر داد. ولی اگه Media Tag اضافه بشه خیلی خوب میشه که امیدوارم اضافه بشه. نشد هم با پلاگین میشه درستش کرد. ولی تو خود سیستم به صورت پیش فرض باشه به نظرم بهتره!

 

اما تو جواب سوال سوم من دکمه ای واسه درصد پیشرفت اضافه کردم. فکر کنم دلیلش به خاطر این باشه که دوبار از {option} استفاده کردم. استفاده بیش از یکبار مشکلی ایجاد می کنه؟ چون نوار درصد طوری طراحی شده که هم از مقدار درصد وارد شده برای عرض نوار استفاده کنه و هم داخلش مقدار درصد رو به عدد بنویسه.

کد های BBCode ای که اقای نظری برای درصد گذاشتن رو از بخش متفرقه گرافیک دانلود کنید و مقایسه کنید مشکل تون حل می شه:)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون نگاه کردم. ولی کار نکرد. الان شما این کد رو تست کنید ببینید کار می کنه یا مشکلی داره؟

<div class="ipsProgressBar ipsProgressBar_fullWidth ipsClear">
<div class="ipsProgressBar_progress eliteprogress">
<span data-role="percentage">
{content}
</span>
</div>
</div>

من تو قسمت HTML این کد رو گذاشتم. حتی از option هم موقتا استفاده نکردم و برای نوار هم فعلا عرض تعیین نکردم. فقط یه content گذاشتم. ولی باز کار نمیشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

ما مجبور شدیم تا از کوکی ها و فناوری های مشابه برای اجرای این وب سایت استفاده کنیم تا بتوانیم تجربه بهتری در زمان استفاده از سایت برای شما ایجاد نماییم. سیاست حریم خصوصی.