puzzelfix 1 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ من موقعی که میخوام عکسس پوسته رو وارد کنم ارور میده چرا و علت چیه نوع پوسته هم ipbfarsii می باشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیان گذار IPSFarsi وحید نامنی 12147 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ بنیان گذار IPSFarsi اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ با سلام علت و چرا مساله زمانی می شه گفت که خطا رو شما برای ما بگید چون یک سیستم ممکنه هزاران خط خطا براش وجود داشته باشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puzzelfix 1 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ ارور اینه IP.Board MessageImport Failed: The directory public/style_images/master already exists لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.reza 30 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ ارور اینه IP.Board MessageImport Failed: The directory public/style_images/master already exists با یک اسم دیگه ایمپورت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puzzelfix 1 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.reza 30 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدین تو قسمت new image set name ی اسمی بنویس مثلاً ipbfarsi1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puzzelfix 1 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اونوقت این عکسا روی پوسته ایی که می خوام نصب کنم میشنه یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohammad.reza 30 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ اونوقت این عکسا روی پوسته ایی که می خوام نصب کنم میشنه یا نه آره میشه ربطی به اسمش نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
puzzelfix 1 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ با تشکر مشکل حل شد ایا می تونم اینو حذف کنم یا اجازه ندارم اگه میشه راهش چیه چطور می تونم ایکون یوزرامو اینشکلی کنم با تشکر مشکل حل شد ایا می تونم اینو حذف کنم یا اجازه ندارم اگه میشه راهش چیه چطور می تونم ایکون یوزرامو اینشکلی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل بازنشسته سایت سعید نظری 1710 ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ مدیر کل بازنشسته سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ به جز قسمت کپی رایت هر تغییر دیگه ای دلتون میخواد میتونید اعمال کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.