رفتن به مطلب

به هم ریختگی در قالب شیفت و پیشفرض

ارسال‌های توصیه شده

دوستان درود .

هاست من متاسفانه در حالت Safe-Mode قرار داره .

تا چند روز پیش هم حالت Minify روشن بود . چند روزی هست که خاموش کرده بودم .

دیروز داشتم در بیت Global ویرایش میکردم که یکباره متوجه شدم فونت قالب که در ShiFt اون رو به Tahoma تغییر داده بودم دیگه اعمال نمیشه . 

با ویرایشی که کردم ، انجمن به هم ریخته شد . اومدم اول Rebuild و بعد Recache کردم .

مشکل حل نشد .

قالب رو به پیشفرض تغییر دادم ولی قالب پیشفرض به حالت چپ چین برام روی سایت فعال میشه . 

رفتم گزینه مربوط به Right To left فایل زبان رو هم چک کردم . هیچ مشکلی نداشت .

به هرحال دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که ... ممنون میشم شما راهنمایی کنید که انجمن به حالت اولیه برگرده ...

هرگونه دسترسی هم تقدیم میکنم .

پیشاپیش سپاسگذار .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• بنیان گذار IPSFarsi

قالب تون رو حذف کنید و دوباره نصب کنید.

در حالتی که Safe Mode روشن هست تغییرات شما روی قالب از طریق پنل مدیریت اعمال نمی شه. درنتیجه هم باید از پنل مدیریت هم از خروجی فایل ها در Host تغییرات رو اعمال کنید.

لینک ارسال

جناب نامنی دلیل خطای 

Cannot remove this skin set

در پنل مدیریت هنگام حذف قالب چیه ؟

با وجود اینکه قالب پیشفرض الان روی سایت هستش و Shift هم مخفی شده . اما پاک نمیشه 

لینک ارسال

• بنیان گذار IPSFarsi

اگر در تنظیمات قالب گزینه default تیک خورده باشه قالب رو نمی شه حذف کرد.

لینک ارسال

جناب نامنی ، این قالب به هیچ عنوان به صورت Default معرفی نشده . اما نکته ای که من دلیلش رو متوجه نمیشم الان اینه :

وقتی قالب روی IPB Default تنظیم میشه به جالت چپ چین نمایش داده میشه . که از گزینه ی تغییر پوسته سایت استفاده میکنی و اون رو به Shift تغییر میدی ، باعث راست چین شدن قالب میشه :-O اما جالب اینه که باعث تغییر خود قالب به Shift نمیشه ! 

یعنی روی همون پوسته پیشفرض راست چین میشه .

حالا نمیدونم به خاطر Rebuild هستش یا Revert :که دادم و یا یه چیز دیگه ....

در کل الان مشکلات من همین طور داره بهش اضافه میشه :D

در حال حاضر مشکلی اصلی اینه که حتی نمیشه شیفت رو حذف کرد ... بعد از این باید برم سراغ گزینه بعدی که آپلود مجدد قالب باشه .

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

سلام 

با توجه به دسترسی که دادید :

این Cannot remove this skin set  خطا اینو میگه که پوشه تصاویر این قالبی که میخواهید حذف کنید آزاد نیست یعنی توسط قالب دیگه ای در حال استفاده است یا این قالب در قالبهای دیگر درگیر است. یا این پوسته دیفالت است !
و برای شما در پوسته موبایل قسمت Skin Set Parent?  روی قالب shift تنظیم شده بود، بجای اینکه روی None - Root Skin Set  تنظیم باشد به همین دلیل حذف نمی شد.

همچنین استایل  ipb_rtl.css  که در قسمت CSS قالب پیش فرض IP.Board  اضافه کرده بودید خالی بود !!! که باعث می شد انجمن راست چین نشود !
لینک ارسال

بسیار عالی . 

خیلی تشکر میکنم از جناب مددی ، که این وقت رو گذاشتند و مشکل رو بررسی کردند . خیلی هم ممنونم از توضیحات کاملشون . واقعا به اطلاعاتم اضافه شد در این ضمینه .

//

الان پرسشی که دارم اینه با توجه به مشکلات قبلی من که باعث میشد مستقیما از Css هاست ویرایش کنم ، الان شما اساتید پیشنهاد میکنید من از پنل مدیریت ویرایش های لازم رو انجام بدم ؟ یا CSS ... ؟ 

چون جناب نامنی حتی فرمودند که در دو جهت باید ویرایش کنم ... که سوال بعدی ای که ایجاد میشه که بخش Globam Template رو چطور میتونم از طریق هاست ویرایش کنم . اگر هم مشکلی ایجاد نمیشه بنده از پنل ویرایش های لازم رو انجام بدم .

دلیل این ترس هم اینه که میگن مارگزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه :D

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

بنده به شما پیشنهاد میکنم حتما هاستتون رو تعویض کنید یا اینکه تیکت بزنید برای شما safe mode رو خاموش کنن.

لینک ارسال

بنده به شما پیشنهاد میکنم حتما هاستتون رو تعویض کنید یا اینکه تیکت بزنید برای شما safe mode رو خاموش کنن.

صد در صد تو فکرش هستم . فقط فعلا متاسفانه جابجایی اولیت های بعدی میتونه باشه ... برای همین الان نمیتونم بهش دست بزنم .اما تو اولین فرصت ، حتما .

//

علی آقا مددی ، یه استایل بود تو قالبایی که رو سایت داشتی استایل قشنگی برای قسمت زیر کاربری داشت با اجازت اون رو برداشتم ، فکر نمیکنم اختصاصی باشه اما با این حال یه وقت حمل بر بی احترامی نباشه :D

لینک ارسال

• مدیر کل بازنشسته سایت

علی آقا مددی ، یه استایل بود تو قالبایی که رو سایت داشتی استایل قشنگی برای قسمت زیر کاربری داشت با اجازت اون رو برداشتم ، یه وقت حمل بر بی احترامی نباشه  :D

خواهش میکنم ، مشکلی نداره.

اما یه مورد بگم بابت اینکه شما از بعضی مسائل اطلاع ندارید و سعی نمی کنید از تاپیک های دیگه  اطلاعاتی کسب کنید و اطلاعات غلط میدین که باعث میشه راهنمایی غلط تحویل بگیرین  ! 

safe mode  روی هاست شما خاموش است و شما هم از همون پنل مدیریت می تونید هز تغییری روی قالب اعمال کنید ، اگر توجه کرده باشید من فونت tahoma برای قالب پیش فرض قرار دادم و همچنین استایل ipb_rtl.css  به استایل قالب اضافه کردم و بدرستی کار کرد، که در صورت روشن بودن safe mode هیچ کدوم از این کارها بدرستی اعمال نمی شود.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...